Kritik Sataler

3 Dönem Kaşüstü Belediye Başkanlığını yapan ve ilçe lağv edilene kadar Başkanlık koltuğunu kimseye kaptırmayan Mustafa Çam görünmez denilen bir iş kazası ile komaya girdi ve sevenlerini hem şok etti hem de çok üzdü.

Yomra ve Trabzon’un sevilen isimlerinden Çam ve mimar oğlu 3 akşam önce Nov otel’de akıllı evlerle ilgili Lansman yaptı. Kaşüstü eski Belediye Başkanı Mustafa Çam dün öğleden sonra ise akıl almaz bir iş kazası sonrasında komaya girdi. Çam öğleden sonra inşaatte temizlik yapmak için hortumu eline alıp su ile yerleri yıkamaya başladı. 

Bu sırada hemen yanında bulunan elektrik kablosunu kaldırmak için elini uzattı. Kabloya tuttuğu anda şiddetli bir şekilde çarpıldı. İnşaatta bulunan işçiler  ellerine aldıkları sopa ile Çam’ın elindeki kabloyu uzaklaştırdılar ve 200 metre yukarıda bulunan Eğitim Araştırma hastanesine kaldırdılar.
 
Hastaneye geldiğinde kalbi durmuş olan Çam’a anında müdahale edildi ve kalbi çalıştırıldı. Bu müdahalenin ardından bir süre hastane acilinde tutulan Çam ileri tedavi için Tıp Fakültesi acil servisine getirildi.
 
Editör: TE Bilisim