Yeni yılın ilk toplu programında, ninelerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve ikramlarda bulundu.

Şavşat Efkar Tepesi Sosyal Tesislerinde Keyifli Anlar

Şavşat Efkar Tepesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte, yaşlı nineler ile torunları bir araya getirildi ve Kaymakam Sivaslıoğlu, ninelerle uzun sohbetler gerçekleştirdi.

Kaymakam Sivaslıoğlu: "Yaşlılarımızın Yanındayız"

Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi Korosu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Muhteşem Bir Performans Sergiledi Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi Korosu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Muhteşem Bir Performans Sergiledi

9Cad00E8 8500 4221 A41B 86E6Dc361475

Sivaslıoğlu, yaşlılarla yapılan sohbetlerde, onların dualarının hem kendileri hem de devletleri için önemli olduğunu belirtti. Devletin ve kendilerinin her zaman yaşlıların yanında olduğunu vurguladı.

Nineler Kaymakam Kızlarına Teşekkür Etti

98 yaşındaki Müzeyyen Koşar, Kaymakam Kübra Sivaslıoğlu'nu "kızım" diye hitap ederek duygularını ifade etti. Kaymakam Sivaslıoğlu'nun uzun uzun sohbet ettiği ilk kaymakam olduğunu söyledi ve teşekkür etti.

Şavşat Meslek Yüksekokulu Öğrencileri de Katıldı

23Ad8565 0661 41E3 Afef F1B574228A02

Etkinliğe katılan Şavşat Meslek Yüksekokulu kız öğrencileri, böyle önemli bir etkinlikte bulunmaktan dolayı Kaymakam'a, okul idaresine ve Yaşlılar Yaşam Yerleşimi idarecilerine teşekkür ettiler.

Duygusal Anlar ve Müzik Dolu Zamanlar

Kaymakam Sivaslıoğlu, ninelerle tek tek sohbet ederken bazı ninelerin duygulandığı gözlendi. Etkinlik sonunda Müzik Öğretmeni Adem Temiz'in akordion eşliğinde seslendirdiği yöresel türkülerle güzel vakit geçirildi.

Hediyeler ve Teşekkürler

37B4F649 74C9 4905 B587 A0C106E93Bf5

Etkinliğin sonunda yaşlı nineler, Kaymakam Kübra Sivaslıoğlu'na hediyeler takdim etti. Etkinliğe Kaymakam Sivaslıoğlu, Yaşlılar Yaşam Yerleşesi Müdürü Mehmet Oylum, yaşlı nineler ve kız öğrenciler katıldı.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Ayşe Sancak