Yapılanları karalama kampanyası olarak nitelendiren Erkan şu ifadeleri kullandı "Son günlerde Trabzonlu hemşerimiz İyi Parti Genel başkan yardımcımız Sayın Koray Aydın Bey hakkında özellikle sosyal medya üzerinde kasıtlı karalama kampanyası başlatıldığına şahit olmaktayız.  

İyi Parti’li olmayanların partimizi, genel başkanımızı, yöneticilerimizi eleştirmeleri, yerden yere vurmaları siyasi rekabet çerçevesinde değerlendirilecek bir konudur. Lakin partili arkadaşlarımızın, partimize gönül vermiş kardeşlerimizin benzer tutum ve davranış içerisinde olması asla kabul edilecek bir konu değildir. Hiç kimse İyi Partili olmak zorunda değildir ancak İyi Partili olan, bu yola yürek koymuş cesur insanlar parti disiplini, Parti ahlak ve faziletine sahip olgunlukta davranmak zorundadır.     

Kim ne derse desin Sayın Koray Aydın Türk siyasetinde ve Trabzon’da bir markadır. Son kırk yılda Trabzon’da yetişen birçok siyasetçinin artık ismi bile hatırlanmazken Sayın Koray Aydın hala siyasetin zirvesindeki yerine korumaktadır. Seversiniz sevmezsiniz ama bu yalın gerçeği kabul etmek zorundasınız. Sayın bakanımız Türkiye için de Trabzon içinde ve Trabzonspor içinde bir şanstır. 

Bunu bilen iyi bilir.   Siyaseten bir başarı gösterememiş, strateji yoksunu, vasat bir takım insanların başarısızlıklarının nedenini Sayın Koray Aydın’a yüklemeleri akla ziyan bir yaklaşımdır. Trabzon’da başına gelen her siyasi olumsuzluğu Sayın Koray Aydın ihale eden psikopatlar bulunmaktadır. Bunlar en küçük bir olayda mal bulmuş mağribi gibi anında Koray Aydın’a saldırmaktadır. Koray Aydın düşmanlığı bu arkadaşlarımızda kronik bir hastalık haline gelmiştir. Allah şifa versin” dedi.
 
Editör: TE Bilisim