Türkiye'de her yıl düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" projesi kapsamında gerçekleştirilen yarışmalar, bu yıl da Of ilçesinde büyük ilgi gördü. Bağımlılık konulu eserlerin değerlendirildiği "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması"nda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende, ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde birinci olan öğrencilere hediye çeki ile ödüllendirildi. Ödülleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Tekke ve Yeşilay Cemiyeti Of İlçe Temsilcisi İzzet Keleş takdim etti.

Hasan Tahsin Kıralı Anadolu Lisesi'nden Bilim ve Teknolojiye Büyük Destek: TÜBİTAK Bilim Fuarı Hasan Tahsin Kıralı Anadolu Lisesi'nden Bilim ve Teknolojiye Büyük Destek: TÜBİTAK Bilim Fuarı

Törende konuşan Şube Müdürü Hasan Tekke, bağımlılıkla mücadelede bilgi ve bilinçlenmenin önemine vurgu yaparak öğrencileri tebrik etti. Tekke, öğrencilerin bu başarılarıyla gelecekte Yeşilay gönüllüsü olabileceklerine inandığını belirtti.

Yeşilay Cemiyeti Of İlçe Temsilcisi İzzet Keleş ise, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederek, öğrencilerin başarılarıyla ilçede ödül töreni düzenlenmesinin önemine değindi. Keleş, öğrencilerin gelecekte bağımlılıkla mücadelede aktif rol alacaklarına olan inancını dile getirerek onları tebrik etti.

Ödül törenine katılan öğretmenler ve öğrenciler ise aldıkları ödüllerle mutluluklarını dile getirerek düzenlenen etkinlik için teşekkür etti. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek projesi, gençlerin bağımlılık konusundaki farkındalığını artırmak ve sağlıklı bir toplum için bilinçlenmeyi teşvik etmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: BİROL SANCAK