Sevgili Okurlar,

TAKA Gazetesi, yeni Mubabiri Nurgül Günaydın ile birlikte Trabzonspor’u çok yakından takip ediyor. Şu ana kadar Nurgül’ün idman notları iyi.

Hazırlık maçlarında ise izlediğim kadarıyla birkaç oyuncu öne çıktı. Eren Elmalı, Kouassi, Doğucan.

Trabzonspor’un Avusturya kampında oynayacağı hazırlıklık maçları bir veri daha verecek.

Asıl mesaj 30 Temmuz tarihinde Demirgrup Sivasspor ile oynayacağımız süper kupa maçında olacak.

Trabzonspor buraya kadar takviyeler yapar mı?

Yapsa bile, bir teknik adam sezon öncesi kampını almamış oyuncuyu getirip 11’e koymaz.

Özetle biz Sivas maçına da bu kadro ile çıkacağız. Lige de bu kadro ile başlayacağız.

Savunma belli. Orta sahada Abdulkadir mi oynayacak yoksa Bakasetas mı ona karar verecek olan da hoca. Belli ki A.Kadir’den’den yana tercihini kullanacak.

Hucümda elimizde iki güzel alternatif  Djaniny ve Koassi var.

Sağda Visca solda Trezeguet ve ortada Cornelius olacak.

Kulağım sokakta.

Trabzonspor taraftarları her yıl şampiyon olalım iddiasında değil.

Ama Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya çok önem veriyorlar.

Yöneticiler de bunun bilincinde.

Trabzonspor Şamipiyonlar ligine kaldığında bir yıllık giderini kurtaracak ve rahat bir nefes alacak.

Aksine, Stat sponsorundan gelen gelir bile bizi kurtarmayacak.

BEŞİKTAŞ’A DİKKAT!

Fenerbahçe ve Galatasaray’ı izledim. Geçen yıla göre bir tık üstteler! Beşiktaş ise hücum hattını güçlendirdi. Orta alanda kısmen sıkıntıları var ama Beşiktaş bu yıla ağırlığını koyabilir. Santraforlar Cenk ve Veghorts ile Beşiktaş’a dikkat diyorum.

ZİRVE YİNE BİZİM

Trabzon’da öyle fanatikler tanıdım ki onlardan birisi de Resul Bayraktar. Maraş Caddesi Ongan Eczanesi ve Çavuşoğlu fırınının karşısında simitçilik yapıyor. Trabzonspor geçen yıl şampiyonluğa giderken o gece gündüz dua etmiş. ‘Allahım dualarım kabul etti’ dedi. Bu yılda Trabzonspor’dan çok güzel sonuçlar beklediğini söyledi. Ancak yöneticilere bir de uyarısı var, ‘Artık ne bekliyorsunuz, orta saha ve stoper transferini yapın.’

Resul haksız değil. Trabzonspor yönetimi bunu yapacak güçtedir.

MUCİZE ÇOCUK

Liberyalı Mucize çocuk. 11 yaşında Süper Lig’de oynadı. Adı Marshall tüm evrakları İstanbul’da Beyhan Kurtuluş’ta.. Galatasaray’a önerilmiş ve denemeye alabileceklerini söylemişler. Büyük yetenek. Trabzonspor ilgilenirse görüşme yapılabilir. Ayrıca Feyenord ve Andarlet ile de görüşmeleri devam ediyor.

AKÇAY VARANK’I SEVDİ

Hasan Kolamuç. Akçay Lokantasının sahibi. Yıllardır iş dünyasında. Akçay’a yeni bir can ve kan verdi. Muhalif fikirleri olsa da gülen yüzü ile herkesi çeker. Bilim sanayi ve teknoloji bakanını da lokantasında ağırladı. Garsonlar bakana böyle sarıldı ve sevdiler. Siyaset böyle güzel.

VATAN DEYİP GEÇME!

Yukarıdaki tabloya herkes ama herkes iyi baksın. İktidarı beğenen de muhalefet eden de gözlerini dört açsın. Çünkü ne Irak’tan ne de Suriye de ders çıkarmadık! İstanbul, 1922 yılı. Halife Abdülmecit’e İngiliz ve İtalyan askerleri köprüde trafik cezası kesiyorlar! Atatürk o cezayı Cumhuriyetten sonra ibret olsun diye çalışma ofisinin baş köşesine asıyor. Peki ders alır mıyız? Almayız. Tek dişi kalmış canavarların Türkiye’de iki hedefi vardır. Birincisi İstanbul ikincisi Trabzon’dur.

KAPTANIN ZİYARETİ..

Hasan Aslandağ. 2.Ordu Malatya Karagücü’nden takım kaptanımız. TAKA Gazetesi’nin İstanbul’daki müdavimi. Her gün bayiden alıp okudu akşam da sevgili babasına getirdi. Kaptan, birkaç ay önce Araklı kalecikte muhteşem bir ev aldı. Ailece oradalar. Tatlısı ile birlikte TAKA Gazetesini ziyaret etti. Teşekkürler kaptan.