Ayvazoğlu, “Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Hilmi Güler’i ziyaretimizden. Sayın Bakanımıza  ülkemize, bölgemize ve  Ordu’ya yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

ÇALIŞMALARI ELE ALDILAR

Şinik (Akçaabat) Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı Trabzon Valiliğinde gerçekleştirildi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TTSO adına yönetim kurulunda bulunan Meclis Üyesi Önder Reis ve diğer ilgililer katıldı. Toplantıda Şinik OSB ile ilgili genel konular görüşüldü.

GÖRELE’YE HAYIRLI OLSUN

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ve “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Yapım İşi” ihalesini alan yüklenici firma yetkilisi tarafından yapım işi ihale sözleşmesi imzalandı.  Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, “Bizim bütün çabamız, gayretimiz, koşuşturmacamız Görele’ye hizmet içindir. Görele’ye hizmet etmek için çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. İlçemiz için gerekli olan bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. İlçemiz ve civar ilçelerimizden gelen çocuklarımız ve gençlerimiz yüzme öğrenme fırsatına kavuşacaktır. Bu vesileyle inanıyorum ki ilçemizden ve civar ilçelerden milli yüzücüler çıkacaktır. Bu projede emeği gecen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

GEMİCİ’DEN BAŞKAN BALTA’YA ZİYARET

İzmir’de yaşayan hemşehrimiz, hayırsever iş adamı Nurettin Gemici, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret etti. 1970’li yıllarda Vakfıkebir Belediyesi binası altında bulunan İş Bankasında çalıştığını hatırlatan Nurettin Gemici, Vakfıkebir’de unutulmaz hatıralarının olduğunu söyledi. Gemici ayrıca Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya gösterdiği yakın ilgi ve alaka dolayısıyla teşekkür etti. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gemici’ye sağlık ve başarı dileklerini iletti.

VAKFIKEBİR’DE YENİ HAFIZLAR YETİŞECEK

Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Vakfıkebir Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu ve Vakfıkebir Hafız Hasan Kaan Kur'an Kurslarında, 2021‐2022 yılı yeni dönem kayıtları başladı. Her iki Kur'an kursu için de; Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan protokol gereği, Vakfıkebir Hikmet Kaan Proje İmam Hatip Ortaokulu ile koordineli olarak bu kurslarda öğrencilere, örgün eğitimle birlikte hafızlık ve akademik eğitim verilecektir. İlkokulu bitirip orta birinci sınıfa geçen öğrencilerden, sınırlı sayıda kız ve erkek öğrenci alınacaktır. Kayıt için müracaatlar, ilgili Kur'an kurslarına yapılabilecektir.

DEĞERMENCİ CENGİZ HOCASINA GİTTİ

AK Parti Trabzon teşkilatlarının eskimez başkan yardımcılarından Cengiz Değermenci, ikamet ettiği Karşıya Mahallesi'ndeki Camii İmamı Cengiz Siyah'ın Tonya'daki kabrini ziyaret etti. Değermenci, çok sevdiği vs geçtiğimiz ay vefat eden Karşıyaka Mahallesi camiinin imamı Cengiz Siyah'ın mezarını ziyaret ederek duasını okuyarak, "Hocam sıkıldığın  zaman özlediğin  zaman beni ara yada yanıma  gel derdin Bak şimdi senin mezarının başına geldim Derdimi sıkıntımı sana anlattım  cevap vermesende   ben senin yanında huzur buldum Allahım mekanını cennet eylesin sevgili Hocam" dedi.

ASANSÖRDE BİLE ÜYE YAPIYOR

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nu Trabzon'da en iyi şekilde temsil ediyor. Velioğlu ile önceki gün sabah kahvaltısı yaptık. Velioğlu partisi için o kadar çalışıyor ki restorana giderken asansörde karşılaştığı restoran çalışanını bile asansörde parti üyesi yaptı. Formu imzalayan Velioğlu, üye çalışmalarını da hız kesmeden sürdürdüğünü dile getirdi.

BUYRUN AÇIK HAVA SOFRASINA

Trabzonlu TIR şoförleri Hamit Babuloğlu, Aydın Yıldırım, Mustafa Saltık, Muhammet Mazlum, Ali İhsan Yetim ve Apdul Halil, memleketten binlerce kilometre uzaklıkta ‘kardeş’ devlet dediğimiz Azerbaycan’da, açık hava sofrasında hazırladıkları menü ile yemeklerini yiyerek Türkiye’ye selam gönderdiler. ‘Kardeş’ denilen ülke topraklarında TIR’ların vize işlemlerini yaparken, hazırladıkları sofra ile muhabbetlerini yaparken, dünyanın en lüks restoranından bile lezzetli yemeklerini afiyetle yediler.

Editör: TE Bilisim