KAŞKOLU KANDAZ’DAN

Karadeniz turu yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ilk Trabzon’a geldiğinde Hasan Kandaz kaşkol taktı. İmamoğlu, Trabzon meydanında partilileri ve vatandaşları o kaşkolla selamladı. Kandaz’ın Pazarkapı’dan mahalle arkadaşı olan Ekrem İmamoğlu Kandaz’ı makamında da kabul etmişti.

O BAYRAK ASILDI

Trabzon iş dünyasını sevilen ismi Efkan Sayitoğlu’nun OSB’deki işyeri için verdiği bayrak siparişi geldi. Bayrağı asan Sayitoğlu, ‘Bu şampiyonluk milattır’ dedi.

BÜYÜKKOL VE MEMLEKET PARTİSİ

Memleket Partisi Arsin ilçe Başkanı Yüksel Büyükkol, ‘Hiç kimse benden bal dudak beklemesin. Bu kadar büyük bir hayat pahalılığı olmamıştı. Vatandaş adeta savruluyor. Türkiye'nin sosyo ekonomik yapısını bozmakla sınırlı bırakmayacak sosyal patlamaya sebep olacak. Türkiye'de şuan itibari ile hiper enflasyon yaşanıyor’ dedi.

 “İLÇEMİZ DESTEKLERİNİZLE DAHA DA GÜÇLENECEK”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ziyaretleri kapsamında Şalpazarı İlçesinde incelemelerde bulundu. Karaismailoğlu, Şalpazarı Belediyesini ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Trabzon il Başkanı Gülen Demir, teşekkür ederek “Milletimize hizmet veren herkese teşekkür ediyoruz. Şalpazarı ilçemize hoşgeldiniz Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu. İnsallah ilçemiz desteklerinizle dahada güçlenip gelişecektir.” Dedi. Ziyarette AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve partililer bulundu.

 “BU MÜCADELE BÜYÜK KAHRAMANLIKLAR İSTER”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon il Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Tarım,  “Bu dava günübirlik hezeyanlar içerisinde değerlendirilerek ne kişileştirilerek ne de sığ bir düşünce ekseninde teşkilat mensuplarımızın vicdanında ve yüreğinde basitleştirilecek bir dava ya da bir siyasi parti değildir. Cumhurbaşkanımızın ve sorumlusu olduğu Ak Parti hükümetinin arkasında duruşumuzun en basit özeti şudur." Kurulduğu günden beri ülkemize yapılan emperyalist saldırılar karşısındaki onurlu duruşunu ve boyutlarını, mücadele azmini ve kararlılığını Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli sayesinde bütün dünyaya göstermekteyiz. Çok büyük bir savaş veriyoruz, bu mücadele büyük kahramanlıklar ister. Kuruluş felsefesine bağlı kaldığımızdandır ki! Bizi yiğit, bizi güzel, bizi insan kılan Allah'ımıza sözümüz olsun ki sen 15 Temmuz’da gerekeni yaptın ve Türk Milletini korudun. Şimdi sıra bizdedir, sırtlanların gözünü çevirdiği vatanımızı ebedi vatan kılabilmek için, gerekirse al bizi toprağım diyebilecek kadar gözümüz karadır. Öz vatanımızda garip, öz vatanımızda parya durumuna sürüklemek isteyen iç ve dış iş birlikçilere karşı bir duruşun ve başkaldırışın adıdır MHP. Dünyada menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur. Bu gün en büyük tehlike gizli kriptolardır.” dedi.

HİÇ BİR ŞEKİLDE BİLGİLENDİRİLMEDİM

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Beşikdüzü ziyareti sırasında kendisini karşılayarak eşlik etmediği şeklinde yapılan eleştirilere cevap verdi. Başkan Ramis Uzun, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nun Büyükliman Yöremize ve ilçemize yaptığı ziyaretlerle ilgili hiçbir şekilde bilgilendirilmedim. Ziyaretlerden sonra komşu belediyelerimizin sosyal medya birimlerimden yaptıkları paylaşımlardan Bakanımızın yöremize geldiğini gördüm. Ben devletten gelen bir siyasetçiyim. Bakanlarımız, devletimizin bakanlarıdır. Sayın Bakanımızın ilçemize ziyaret yapacağı yönünde bir bilgim olsa hem kendisini karşılar, hem de Beşikdüzü’müze yakışan bir şekilde ağırlar, kendisine eşlik ederdim” dedi.

YAKUP EROĞLU'DA UĞURLU

Trabzon İl ve Ortahisar Milli Eğitim Müdürlüğüne 40 yıl hizmet veren ve dün itibari ile memuriyetten emekli olan Yakup Eroğlu, Uğur Okulları ailesine katıldı. Uğur Okulları Trabzon Kampüsünde resmi ve öğrenci işleri sorumlusu olarak görev yapacak Eroğlu, Kampüs Müdürü Cihan Kayar'ı ziyaret ederek görevine başladı. Müdür Kayar, "Trabzon Milli Eğitimin emektarı artık Uğur’lu.

Yakup Eroğlu bugünden itibaren Uğur Okulları Trabzon Kampüsünde Resmî Ve Öğrenci İşleri Sorumlusu olarak göreve başlamıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

KÖKSAL BOZ'DAN ZİYARET

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, yakın dostu ve Yeşilay gönüllüsü Muammer Şahin'i iş yerinde ziyaret etti. Kalkınma Mahallesindeki iş yerinde Şahin'i ziyaret eden Boz, sohbet ederek bayramını kutladı.

YATIRIMLARA DEVAM

Trabzon'un tek yerli firması olan Kanberoğlu Turizm Seyahat, 2022 yılı yatırımlarını sürdürerek, firmanın filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Firmanın bünyesine 2022 yatırımları kapsamında yılların ve yolların usta markası Mercedes-Benz'in Travego modelinden 2 araç katıldı. Firma sahibi Aydın Kanber, "Kanberoğlu ailesi olarak kentimize ve halkımıza daha iyi hizmet edebilmek için sürekli kendimizi yeniliyoruz. 2022 yatırımlarımız kapsamında bünyemize katmayı planladığımız 5 otobüsün 2'sini peronlara çektik. Allah kaza bela göstermesin. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

Editör: TE Bilisim