BTP Genel Başkanı Baş'a Trabzon Barosu'ndan da yazılı bir mesaj gönderildi. Baro adına BTP Liderini kutlayan Baro Başkanı Av. Sibel Suiçmez mesajında şunları belirtti: Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) 5'inci Olağanüstü Büyük Kongresi ile tüm delegelerin oyunu alarak yeniden genel başkan seçilen Hukukçu Hüseyin Baş'a birçok çevreden tebrik mesajları geliyor. BTP Genel Başkanı Baş'a Trabzon Barosu'ndan da yazılı bir mesaj gönderildi. Baro adına BTP Liderini kutlayan Baro Başkanı Av. Sibel Suiçmez mesajında şunları belirtti: "18.10.2020 tarihinde yapılan Olağanüstü Kongresinde Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanlığı görevine seçilmenizden dolayı Şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına sizleri ve seçilen Yönetim Kurulunuzu kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.  BTP Lideri teşekkürlerini iletti BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş Trabzon Baro Başkanı'nın bu kutlama mesajına cevaben sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımladı.
 

 
TEBRİK ETTİLER
 
Uzungöl petrolün sahibi sevilen iş adamı Sefa Ağırman ile Atacan Aksoy’un Karadeniz Bölge Müdürü Hasan Bahadır yeni AK Parti ilçe başkanlığına atanan Ahmet Çapoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve tebrik etti, başarı dilediler. Çapoğlu, ‘Of en güzel hizmetleri almaya devam edecek’ dedi.
 

 
YETİM TRABZON’DA
 
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ve Başkan yardımcısı Selahattin Çebi’yi ziyaret eden İlbank yönetim kurulu başkanı Ertan Yetim belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi aldıktan sonra ‘İlBank verdiği desteklerle İlçe belediyeleri çok büyük yatırımlar yaptılar. Desteklerimiz devam edecek’  dedi.
 

 
OSMAN PAŞA’NIN ACI GÜNÜ
 
Trabzon 17’nci Komando Tugayı eski Komutanı ve halen Tekirdağ 3. Zırhlı Tugay Komutanı olarak görev yapan Tuğgeneral Osman Akyıldız’ın babası Ömer Akyıldız hakka yürüdü. Önceki gün Of-Çarşıbaşı camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 

 
KOMUTAN VİLAYETTE
 
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret eden Bursa il Jandarma Alay Komutanı Hemşehrimiz Tuğgeneral Hakan Saraç doğup, büyüdüğü topraklarda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.
 

 
MUHTARLARI KUTLADI
 
Ortahisar kaymakamı Tolga Toğan 26. muhtarlarla istişare toplantısında başarılı muhtarlara plaketlerini takdim etti ve hepsine ‘sorumluluğumuzun bilincinde olduğumuzu inanıyorum ancak çok ağır sorumluluk taşıyorsunuz’ dedi.
 

 
AYDINLAR YENİ YERİNDE
 

Trabzon’da sıfır ve ikinci el otomotiv sektöründe adından söz ettiren Aydınlar Otomotiv, Pelitli’deki yeni yerinde Trabzon başta olmak üzere bölge ve ülkeye hizmet veriyor. Güvenli, kaliteli ve ilkeli araçların bulunduğu iş yeri sahipleri Firar Aydın ve oğlu Onur Aydın’ın ilk misafirleri ise Yavuz Selim Diyaliz Merkezi Müdürü Dr. Seyit Hisoğlu ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Selahattin Aydınlı oldu. Biz de Aydınlar Otomotiv’e yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyoruz.
 

 
HATIRLANMAK ÇOK GÜZEL!
 

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert’i Muhtarlar haftası dolayısı ile Yeniden Refah Partisi" Ortahisar ilçe teşkilatı yöneticileri Murat Aldemir, Serdar Yazıcı, Gökhan Yılmazer ziyaret ettiler. Sert’e ziyaretin anısına “Milli Kaynak Paketlerimiz" adlı kitabı hediye ettiler. Kadir Sert, azaları Neriman Turan ve Musa Sarı alarak teşekkürlerini sunarak, siyaset hayatında başarılar dilediler.
 

 
HAÇKALI BABA’DA DOST MECLİSİ
 
AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı Mehmet Atmaca, Düzköylüdür. Fırsat buldukça Haçkalı Hoca Baba yaylasına çıkar, duasını okur. Hafta sonu da Haçkalı Baba Yaylasında dualarını okudular ve dost meclisinde oturdular. Dost meclisinde Atmaca’nın il yönetiminden arkadaşı iş insanı Mehmet Aygün, AK Parti Düzköy İlçe Başkanı Şenol Akpınar’da vardı. Sobayı yakıp çayı demlediler. Çayla birlikte sohbetlerini gerçekleştirdiler.
 

 
Editör: TE Bilisim