AYDOĞDU’DAN ÇARPICI MESAJLAR
 
AK Partide uzun yıllar Merkez ilçe ve il yönetimlerinde görev yapan Minür Aydoğdu, Ortahisar ve il kongresi öncesinde önemli bir açıklama yaptı.

Aydoğdu birlik ve beraberlik mesajları verdi. Aydoğdu şöyle dedi: ‘Türkiye bir yandan doğu Akdeniz’de bir yandan Libyada mücadele veriyor, Kardeşlerimiz Azerbaycan’da savaşıyorlar ve şehit veriyorlar. Türkiye ekonomik alanda da savaşımını sömürgecilerle sürdürüyor. Böyle bir dönemde zaman zaman sosyal medyaya da yansıyan atışmalar ve kavgalar bir kenara bırakılmalı ve Ülke için Trabzon için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Eğer bizler bir ve beraber olursak lidenimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güç veririz ve ülkemiz de güçlü kılarız.’
 
AYYILDIZ’IN TATLILARI
 
AK Parti’nin Ortahisar ilçe başkan adayı Dündar Ayyıldız çalışmalarını tamamladı ve seçimi beklemeye başladı. Süreç içinde kendisine yer veren tüm basın emekçilerine de 21 Ekim dünya gazeteciler günü sebebiyle birer tepsi baklava gönderdi. Nezaketine teşekkür ediyoruz.

 
MÜHENDİS ÇEBİ’YE YENİ GÖREV
 
Araklı Belediye Başkanlığında uzun yıllar görev yapan Mühendis Kemal Çebi yeni görev yeri Başkan Çebi tarafından mutlulukla karşılandı. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “Uzun yıllar belediyemizde görev yapan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünde göreve başlayacak olan mühendisimiz Kemal Çebi kardeşimizi tebrik ediyor, yeni görev yerinde muvaffakiyetler diliyorum.”ifadelerini kullandı.

 
BALTA İLE GÜRSOY DERELİ’DE
 
Trabzon, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy geçtiğimiz aylarda sel felaketinin yaşandığı Dereli Belediye Başkanını Aytekin Şenlikoğlu’nu ziyaret ettiler. Dereli Belediyesinden yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk ile birlikte, Giresun Dereli Belediye Başkanımız K. Zeki Şenlikoğlu’nu makamında ziyaret edip istişarelerde bulundular.”denildi.

 
EFSANE BAŞKAN’DAN ZİYARET
 
1980-1984 yıllarında Trabzon’da Belediye Başkanlığı yapmış Hasan Melek’ten Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e ziyaret. Başkan Genç ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle aktardı.  Başkan Genç, “Eski Belediye Başkanı Sayın Hasan Melek ağabeyimizi belediyemizde misafir ettik. Engin tecrübelerinden her zaman istifade ettiğimiz kıymetli büyüğümüze ziyaretinden dolayı teşekkür ederim.”ifadelerini kullandı.

 
İKTİDAR HEDEFİMİZ VAR
 
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, İl Sekreteri ve Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcı ile birlikte Beşikdüzü’ne çıkarma yaptı. Başkan Hacısalioğlu, “Tonya, Şalpazarı ve Beşikdüzü Örgütlerimizin İlçe Başkanları, İlçe Sekreterleri ve İlçe Örgütlerinden Sorumlu Başkan Yardımcıları ile birlikte Beşikdüzü İlçemizde gerçekleştirdik. İlçelerimizin siyasi gündemlerini ve sorunlarını değerlendirdiğimiz toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında ilçelerimiz de yapacağımız çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunduk. Hep birlikte iktidar hedefimiz doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

 
USTA MEMNUN
 
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay’dan Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’ya ziyaret. Başkan Usta ziyaretten duyduğu memnuniyeti, “Odamızı ziyaret ederek, şoför esnafımızın sorunlarının çözümü hakkında istişarelerde bulunduk.”ifadelerini kullanarak, memnuniyetini iletti.

 
TONYALI BEKTAŞ’I KAYBETTİK
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora’dan başsağlığı mesajı. Milletvekili Cora, “Samsun Tonyalılar Derneği Başkanı değerli hemşehrimiz baba dostu Sayın Muhammet Bektaş geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar dileriz. Mekânı cennet olsun.”ifadesini kullandı.

 
BAŞKAN NUHOĞLU SOLUKLANDI
 
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, son günlerde ilçeyi yeniden şekillendiren projelerin altına imza atıp şehri şantiye alanına çevirmesiyle birlikte yorgunluğunu da vatandaşlarla hasbıhal ederek gideriyor. Başkan Nuhoğlu, “Her caddemizdeki her mahallemizdeki sorunları tek tek halletmeye çalışıyoruz, kimseyi ayırt etmeden tüm vatandaşlarımız dertlerine ortak oluyoruz, her kesime ve her vatandaşımızın sesi olmaya devam edeceğiz. Arada da insanlarımızla aynı masaya oturup sıcak çaylarını içerek soluklanmak da lazım.”ifadelerini kullandı.

 
Editör: TE Bilisim