Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve milletvekillerimiz dün Sinop’un Durağan ilçesindeydi. Esnaf ziyareti yaptılar, vatandaşlarla görüştüler. Ziyarette izdiham yaşandı. Esnaf ziyareti mitinge dönüştü. Durağan’da Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sn. Tayyip Erdoğan’a yüzde 83 oy vermiş bir ilçemiz. Ak Parti’nin oyu ise yüzde 73 civarındaydı. Durağan’da Genel Başkanımıza gösterilen ilgi, milletin yüzünü İYİ Parti’nin Güneşine döndüğünü gösteriyor.  Sorumluluğumuz büyük, çok çalışacağız, başaracağız.” dedi.

TRABZON’U KONUŞTULAR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve İl Başkan Yardımcısı Ömer Ayar, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’yu ziyaret etti. Mumcu, Tarım ve Ayar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  Tarım, “Trabzon için çok güzel istişarelerde bulunduk. Kendisine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, tohumları elleri ile toprakla buluşturdu. İlçenin 1 Nolu Bostancı Mahallesinde, ilçe başkan yardımcısı Abdulkadir Soytemiz’in öncülüğünde, 300 fidan dikilerek yeşillenecek alanın ilk fidanlarını toprakla buluşturan Çebi, tohumların fidana, fidanların ağaca, ağaçlarında oksijen deposu ormanlara dönüşeceğini ifade etti. Peyzaj çalışması yapılan alana  çam, çınar, akağaç, Erzurum huş fidanlarıyla yeşillendirilerek Ortahisar’a yeni bir oksijen deposu da kazandırılmış olacak.

BAŞKAN KARAKALEMİ ÇOK BEĞENDİ

Trabzon’un Şalpazarı İlçe Belediye Başkanı Refik Kurukız, İstanbul’da yaşayan hemşehrisi Mahmut Atmaca’nın kendisine hediye ettiği karakalem tabloyu çok beğendi. Karakalem sanatı yapan Şalpazarılı Mahmut Atmaca, başkan Kurukız’ın portresini karakalem tabloya çizdi. Tabloyu da Kurukız’a hediye etti. Tabloyu çok beğenen Kurukız, hemşehrisine jesti için teşekkür etti.

RTEÜ’DEN AÇIKLAMA

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü, 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi derslerinin Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri hariç 4 Ekim 2021 Pazartesi günü başlayacağını bildirdi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörlüğünden yapılan açıklamada, Üniversite Senatosu tarafından Güz Dönemi derslerinin başlama tarihinin yeniden gündemine alarak değerlendirildiği ifade edilerek, 2021-2022 akademik yılında eğitimin, Yükseköğretim Kurulu Kararları ve Sağlık Bakanlığı tedbirleri dikkate alınarak, "hibrit eğitim” şeklinde (yüz yüze ve uzaktan eğitim karması) yapılmasının planlandığı ve 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi derslerinin 4 Ekim 2021 Pazartesi Günü (Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri hariç) başlamasına kararlaştırıldığı ifade edildi.

BEKAR, AKTÜRK’Ü TEBRİK ETTİ

Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar, Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanlığına seçilen Bekir Aktürk’ü tebrik etti. Bekar, “Trabzon Muhtarlar Federasyonu’nun 3. olağan genel kurulunda yeniden Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanlığına seçilen aynı zamanda Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanlığı görevini yürüten Sayın Bekir Aktürk’ü ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

MUHTARLARDAN KAYMAKAM KARAKAŞ’A TEŞEKKÜR

İkisu-Tarsun-Artabel Derneği yönetimi ve vadide yer alan köylerin muhtarları Torul Kaymakamı Ömer Said Karakaş’a hem ilçeye hem de köylerine yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

Dernek başkanı Tacettin Üçel, beraberinde vadide yer alan ilçeye bağlı köylerin muhtarlarıyla Torul Kaymakamı iken son kararname ile Iğdır Vali Yardımcılığı görevine atanan Torul Kaymakamı Ömer Said Karakaş’ı ziyaret etti. Ziyarette göreve başladığı 25 Ekim 2019 tarihinden bugüne kadar hem ilçenin hem de köylerin tüm sorunlarıyla birebir ilgilenip çözüm noktasında bugüne kadar atılmamış adımları atıp, birçok sorunu çözdüğü için Kaymakam Karakaş’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Editör: TE Bilisim