Dün yapılan Koronavirüs (COVİD-19) testi pozitif çıkan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun sağlık durumu iyiye gidiyor. Trabzon Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Başkan Sarıalioğlu, tedavisinin 30 Temmuz Perşembe gününe kadar devam edeceğini belirterek geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

Ailesinin test sonuçlarının negatif çıktığını belirten Başkan Sarıalioğlu, “Gerek telefonla arayan, gerek mesaj gönderen ve gerekse sosyal medya aracılığıyla geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Tüm dostlara sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum. Çok yoğun telefon geliyor. Hepisine yetişemiyorum. Haklarını helal etsinler. Sağlık durumum gayet iyi. İnşallah en kısa zamanda görevimizin başına dönerek hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
ATMACA PİŞKİN’İ AĞIRLADI
 

Trabzon’un Maçka İlçe eski kaymakamı Deniz Pişkin, 4 senedir Kastamonu’nun Tosya ilçe kaymakamlığı görevini yürütüyor. Pişkin aslen Artvin Ardanuçludur. Trabzon’da herkesin yakından tanıyıp sevdiği iş insanı Mehmet Atmaca ile iyi diyalogları oldu. Pişkin, iznini geçirmek için Ardanuç’a giderken, Atmaca’ya uğradı. Halini hatrını sordu. Atmaca’da misafirini en iyi şekilde ağırlayarak Ardanuç’a yolcu etti.
 
KIZILAY'DAN TTSO'YA TEŞEKKÜR PLAKETİ
 
Kızılay Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Dila Baran, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ile görüştü. TTSO'nun Kızılay Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi'ne verdiği destekler nedeniyle teşekkür eden Dr. Dila Baran, Başkan Hacısalihoğlu'na plaket takdim etti.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, kan vermenin hayatlar kurtarmaya vesile olduğunu belirterek, "Oda olarak kan merkezinin çalışmalarına elimizden gelen desteği veriyoruz. Meclis üyelerimiz ve çalışanlarımızın katılımıyla her yıl kan verme kampanyası düzenliyoruz. İnsan hayatına dokunan önemli çalışmaları için Kızılay Kan Merkezi'ne teşekkür ediyorum" dedi.
 
 “SARIALİOĞLU KARDEŞİME GEÇMİŞ OLSUN“

 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, KOVİD-19 testi pozitif çıkan ve tedavisi süren Of İlçe Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti. Örs, “Covid-19 testi pozitif çıkan Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, biran önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. Tüm hastalarımıza Cenabıhak şifa versin.”
 
ÇORUH ÖNLEM ALDI
 
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Gümüşhane İl Müdürlüğü, kuş çarpılmalarını önlemek için enerji nakil hatlarına özel ekipman tesis ediyor.

Kuşları elektrik çarpmasından korumaya odaklanan Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü, kuşların göç güzergahında yer alan Kelkit İlçesi sınırlarındaki Yunus Emre Mahallesi, Ünlüpınar Beldesi ve Özen Köyü’nün elektrik ihtiyacını karşılayan enerji nakil hatlarına kuşkonmaz tesis ederek kuş ölümlerine ve buna bağlı yaşanan elektrik kesintilerine karşı önlem aldı. Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürü Muhammet Özkurt, kuşların göç yolları güzergahında bulunan Yunus Emre Mahallesi, Ünlüpınar Beldesi ve Özen Köyü elektrik ihtiyacını karşılayan enerji nakil hatlarının belli noktalarında kuş çarpılmalarının ve buna bağlı yaşanan kesintilerin sıkça meydana gelmesi üzerine yüksek gerilim direklerine özel kuşkonmaz tesis çalışması yapıldığının bilgisini verdi.
 
MÜDÜRLER VEDA ETTİ
 
Akçaabat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Demirci, Muhammet İkinci ve Ali Can’ın tayinlerinin çıkması nedeniyle arkadaşlarının düzenlediği veda etkinliği yaylada yapıldı.

Hüseyin Demirci’nin Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü, Muhammet İkinci’nin Bursa Gemlik İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Ali Can’ın da Arsin Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanmaları nedeniyle düzenlenen etkinlikte 3 şube müdürüne de Akçaabat’a hizmetlerinden ötürü İlçe Milli Eğitim Müdürü Tarık Akgün tarafından bir teşekkür plaketi verildi.
 
ARSİN BELEDİYESİ TAKDİR TOPLADI
 
Arsin Belediyesi  Şehit Haydar Arslan'ın Yeşilköy Mahallesindeki mezarının etrafında düzenleme yaptı.

Arsin Belediye Başkanı Gürsoy, çalışmaları sürdüreceklerini ifade edere, “Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.” dedi. Arsin Belediyesi daha önce de üst geçitlerde yer alan şehitlerimizin isimlerinin yazılı olduğu tabelaları değiştirmişti.
 
ARTVİN İL BAŞKANLIĞINA YAZICI
 
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Artvin Kurucu Başkanı Hilmi Yazıcı atandı. Ankara Genel Merkezde yapılan iştişareler sonrası Artvin İl Kurucu Başkanlığına ataması yapıldı. Yazıcı görevi aldıktan sonra yazılı açıklama yaptı. Açıklaması şöyle: “Güzel Ülkemizi bir adım daha ileri nasıl taşırız, insanlarımıza müreffeh, huzurlu ve umutlu yarınları nasıl inşa edebiliriz gayret ve amacıyla Sayın Ali Babacan´ın liderliğinde bir araya gelen kadro ve ekip arkadaşlarımızın yürüttüğü istişareler neticesinde DEVA Partisi Artvin Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım.

Başta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan olmak üzere bizi bu göreve layık gören, destek ve katkılarını esirgemeyen tüm Artvinli hemşehrilerime saygılarımı arz etmek isterim. En kısa sürede ülkemizin, milletimizin ve Artvinlilerin hizmetine gece gündüz demeden koşacak ehil ve liyakatli il ve ilçe teşkilatlarını oluşturmak için çalışmalara başlanacaktır. İl ve İlçe teşkilatlarında aktif görev almak veya gönüllü olmak için bizimle irtibata geçiniz. Bu duygu ve düşünceler ile Artvin Kurucu İl Başkanlığı görevinin Ülkemiz, Artvin ve Artvinliler için hayırla vesile olmasını temenni eder, bu cennet vatanımızı bize emanet eden atalarımız ve devlet büyüklerimizi saygı, hürmet ve minnetle anmak isterim.” dedi.
Editör: TE Bilisim