Devlet Bahçeli’nin Rize uçağından BBP Genel Başkanının yanında görüntülenen BBP Genel Başkan yardımcısı ile AK Partinin kurmay isimlerinden Sultan Göktaş’ın benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasının ardından Özellikle Of ve Serince mahallesinden telefon yağmuruna tutulan Göktaş, ‘Uçaktasın’ diyenlere esprili cevaplar verdi: ‘Evet sizlere hizmet için özel uçaklar dahil her yerde dolaşıyorum’ dedi.

TEMPOSU ÇOK YÜKSELDİ

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğüne atandığı günden itibaren temposu bir hayli yüksek olan Burak Fettahoğlu bir yandan YKS bir yandan LGS sınavları ile ilgili kenti organize ediyor. Diğer yandan da Bilim Sanat Merkezleri, Tubitak fuarları ve Deneyap bölümündeki öğrenciler ile yakından ilgileniyor. Fettahoğlu ekibiyle eğitimi yeniden yapılandırıyor.

ŞAMPİYON PİDECİYE UĞRAMADAN GİTMEDİ

Ünlü Sanatçı Demet Akalın ve eşi Okan Kurt, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları için Trabzon’a geldiler. Demet Akalın Akyazı Stadında sahne almadan önce şampiyon şehrin şampiyon pidecisi Terminal Pide'de meşhur Trabzon pidesi yediler. İşletme sahibi Abdülkadir Bektaş, kardeşleri ve Terminal Pide ekibi tarafından çok iyi ağırlanan Akalın, Trabzon'un misafirperverliğinden hayran kaldı. Terminal Pide sahibi Abdülkadir Bektaş, "Demet Hanim ve Değerli Eşi Okan Kurt diyorlar ki, 'Şampiyon şehre gelipte şehrin şampiyon pidecisine uğramasak ayıp ederdik'. Biz de misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık." dedi.

PAZAR ÇAYI

Akçaabat'ın efsane belediye başkanlarından Şefik Türkmen, pazar çayını Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran'ın sahibi olduğu akaryakıt istasyonunda içtiler. 1994-2019 yılları arasında 5 dönem belediye başkanlığı yapan Türkmen, yakın dostu olan Erbaşaran'ı işyerinde ziyaret ederek, sohbet ettiler. Çaylarını yudumlarken geçmiş anıları yad eden Türkmen ve Erbaşaran, güneşli havanın ve şampiyonluğun tadını çıkardılar

BU DAHA BAŞLANGIÇ

Fanatik Trabzonspor taraftarı siyasetçi-iş insanı Mehmet Aygün, Trabzonspor'un kupa törenindeki tarihi ana ailesi ile şahitlik etti. Eşi ve çocukları ile önce Faroz Limanında şampiyon takımı kutlayan Aygün, ardından Akyazı Stadındaki Kupa töreninde tarihi ana şahitlik etti. Aygün, "Bu daha başlangıç. Şampiyon Trabzonspor" dedi.

OYMAN EGEMEN İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, SMA-1 Hastası Egemen Öztürk için herkesi bağış yapmaya davet etti. Oyman, bilgi vererek “Trabzonspor’umuzun başarısıyla coşkulu bir haftayı geride bırakırken yeni haftada bir başka başarıya ulaşmak adına iyi bir hafta diliyorum. SMA-1 Hastası evladımız Egemen Öztürk için herkesi bağış yapmaya ve daha çok ses getirmek adına bu paylaşımımı paylaşmaya davet ediyorum. Havale/EFT için Hesap Numaraları (Ziraat Bankası) TR08 0001 0090 1012 2219 4050 01 (TL),  TR78 0001 0090 1012 2219 4050 02 (Dolar), TR51 0001 0090 1012 2219 4050 03 (Euro) BIC KODU: TCZBTR2A. Alıcı: Egemen Öztürk, açıklama: Egemen. Kısa mesaj için 6110’a EGEMEN yazıp mesaj atarak 20 TL bağışta bulunabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

 “KONULAR DEĞERLENDİRİLDİ”

Şinik (Akçaabat) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı Trabzon Valiliği'nde gerçekleştirildi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında yapılan toplantıya Trabzon Vali Yardımcısı Osman Çelikkol, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, oda adına müteşebbis heyette bulunan meclis üyeleri Önder Reis, İlker Yıldırım ve Okan Öztürk ile diğer ilgililer katıldı. Müteşebbis Heyet toplantısında Şinik OSB ile ilgili konular değerlendirildi.

KARAMAN’IN REKTÖRLÜK GÖREVİ SONA ERİYOR

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın 13 Haziran 2022’de rektörlük görevi sona erecek. Yükseköğretim Kurulundan (YÖK)'ün internet sitesinde, dört üniversite için rektör adaylığı başvuru ilanı yayımlandı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve Şırnak Üniversitesi’ne rektör ataması yapılacağı bildirildi. Buna göre, Cumhurbaşkanlığı kararnamelerinde rektör adayları için belirlenen şartları taşıyan adaylar 20 Mayıs 2022 Cuma günü mesai saati bitimine kadar YÖK Başkanlığına başvurabilecek.

Editör: TE Bilisim