Açılışta konuşan Dernek Başkanı Mustafa Bahri Vahapoğlu; “Saraçlı Ailesi olarak bugün sizleri burada görmek çok güzel bir duygu. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız. Sayın bakanım, sayın belediye başkanım, sayın ilçe başkanım, sayın muhtarlarımız, Saraçlı ailesi olarak hizmet odaklı bir çalışma ile yola çıktık. Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

S A R A Ç L Iasd12

HAMZAÇEBİ’DEN HAYIRLI OLSUN

CHP önceki milletvekillerinden Mehmet Akif Hamzaçebi, Ortahisar belediye başkanı Ahmet Kaya’yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaya, “CHP eski Grup Başkanvekilimiz Akif Hamzaçebi, partimizin kıymetli emekçileriyle birlikte Ortahisar Belediyemize ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Milletvekilliğim döneminde birlikte çalıştığımız kıymetli parti büyüğümüz  Hamzaçebi’ye nezaketli ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

TOPLANTI UÇAKTA

Trabzon Fırıncılar Odası Başkanı Davut İllik, olağan yönetim kurulu toplantısını uçakta yaptı. Odanın üyesi Terminal Pide Uçak Restoran işletmecisi Abdulkadir Bektaş’ın, Yomra’daki uçak pide salonunda yapılan toplantıda, fırıncıların güncel sorunları ele alındı. İlik, “.Bu sıcak ve samimi ağırlama için şahsım ve yönetim kurulu adına çok teşekkür ederim” dedi.

Valiler Makamda Görüştüler Valiler Makamda Görüştüler

YORGUNLUĞUN İLACI BALIK

Balığın kitabını yazan Fevzi Hoca Restoran sahibi Fevzi Çimşit, yorgunluğun ilacının balık olduğunu söyledi. Fevzi Hoca, Ankara Çayyolu’ndaki restoranında siyasetçi-İYİ Parti eski genel başkanı Meral Akşener’i misafir etti. Stresin ilacının balıkta olduğunu söyleyen Fevzi Hoca, “Stresin, yorgunluğun ilacı balık. Meral ablamızı da Karadeniz balıklarıyla ağırlayıp, uğurladık. Balık sağlıktır. Güzel beslenebilmek ise bir sanattır” dedi.


BAKANIN SABAH YÜRÜYÜŞÜ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, memleketi Trabzon’daydı. Spor yapmayı çok seven Bakan Uraloğlu, Trabzon’un hafif yağmurlu havasında Faroz’dan Beşirli’ye sahil yürüyüşü yaptı. Bakan Uraloğlu’na Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Trabzon Milletvekili Mustafa Şen eşlik etti. Uraloğlu, yürüyüşte karşılaştığı halkla da samimi sohbet etti.

İSTİFA YOK, ÇALIŞMA VAR

Son birkaç gündür Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Genel Başkanlığı bırakacağı ve yerine İstanbul milletvekili Cemal Enginyurt’un geçeceğine dair bilgiler vardı. Trabzon il başkanı Ali Akar ve basından sorumlu Başkan yardımcısı Tahsin Azaklı’ya sorduk. Böyle  bir  durum söz konusu mu? Akar, ‘Böyle bir durum olsa Genel başkanımız önce bizimle paylaşır. Bu tamamen uydurma Genel Başkanımızın bir yere gittiği yok. En genç ve en dinamik lider.’ dedi.


VALİ YILDIRIM’A ZİYARET

Bizim Neslim Uşakları(BNU) Başkanı Oral Güven ve başkan yardımcısı Dr. Ahmet Çubukçu ile yönetim kurulu üyeleri Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek çiçeklerini takdim edip desteklerini beklediklerini belirttiler.

ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR

Vakfıkebir Toplum Sağlığı Merkezi personelleri haftanın iki günü mahalleleri dolaşarak kanser taramaları hakkında vatandaşlara bilgi vererek, bağırsak kanseri taramalarını evlerinin konforunda kendileri yapabilmeleri için kit dağıttılar. Vakfıkebir Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden eğitim hemşiresi Şaduman Şahin, kanserde erken teşhisin hayat kurtardığını ve bu kapsamda Toplum Sağlığı Merkezi personeli tarafından haftanın iki günü mahalleleri dolaşarak kanser taramaları hakkında bilgi verdiklerini ve bağırsak kanseri taramalarını evlerinin konforunda kendileri yapabilmeleri için kitler dağıttıklarını ifade etti.

BAYRAKTAR ATANDI

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Cevdet Bayraktar’ı başkan yardımcısı olarak atadı. Aynı zamanda Akçaabat Belediye Meclis Üyesi olan Bayraktar’ın atanmasıyla başkan yardımcısı sayısı 3’e çıkmış oldu. Başkan Ekim, bir süre önce de Serkan Özdemir’i başkan yardımcısı olarak atamıştı. Yapılan son atamayla birlikte, Ali Güngör, Serkan Özdemir ve Cevdet Bayraktar başkan yardımcısı olarak görev yapacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ