İl Teşkilat Başkanlığımız tarafından belirlenen üye çalışması hedeflerine ulaşan Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Araklı, Köprübaşı, Vakfıkebir İlçe başkanlarına da teşekkür plaketi takdim edildi.

SARIALİOĞLU YENİDEN

Trabzon Arsin Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına yeniden Ali Sarıalioğlu seçildi. Sarıalioğlu’nun karşısına rakip çıkmazken kongre güzel bir atmosferde geçti. Sarıalioğlu Arsin esnafını desteklemek için elinden geleni yaptığını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğini söyledi.

EKİM SAHADA

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ilçe merkezindeki eski Samsun Caddesi’nde binaların dış kaplama çalışmalarını yerinde denetleyerek yüklenici firmaya bir an önce bitirmesi için talimatlarını verdi. Ekim ‘Makamda oturmayı fazla sevmiyorum ,cadde ve sokaklarda vatandaşım ile hasbıhal olmak istiyorum bu da beni çok mutlu ediyor’ dedi.

HAMSİKÖY'E ÇIKTILAR

AK Parti'nin Trabzon önceki dönem milletvekillerinden Safiye Seymen oğlu uzun zaman sonra Trabzon’da. Seymenoğlu, hafta sonunu memleketi Trabzon'da yakın dostları AK Parti Trabzon İl  Başkan Yardımcısı Canan Bülbül ve il eski yöneticilerinden Melike Keleş ile geçirdi.  Maçka'ya gittiler. Hamsiköy'e çıkarak bol oksijen ve temiz hava aldılar. Vatandaşlarla da hasbihal olup doğa ile iç içe bir gün geçirdiler.

ÜRETİCİLERİ UYARDILAR

Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Personelleri Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir, Ziraat Mühendisi Ümmühan Feyza Kara ve Fındık Eksperi Nurgül Aşuk Güder üretici ziyaretleri kapsamında Akçaabat ilçesi Demirkapı ve Arpacılı Mahallelerinde seralarda ve fındık bahçelerinde incelemelerde bulundular. Fındık bahçelerinde, ceviz ağaçlarında, sebze bahçelerinde, seralarda gördükleri hastalık ve zararlılar hakkında üreticilere bilgilendirmelerde bulundular. Kültürel ve kimyasal mücadele hakkında bilgi verdiler. Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu yapılan çalışmalar ile ilgili şunları aktardı: Başkan Eyüpoğlu, “Amacımız ilçemizde ekilmedik dikilmedik bir karış toprak kalmadan tarım faaliyetlerinde bulunmak ve üreticilerimizin bulundukları kırsal mahallelerinde ekonomik gelirlerini artırıp göçleri önlemektir.  Bunun için konularında uzman teknik ekip personellerimiz imkânlar elverdiği ölçüde üreticilerimize ulaşmakta ve tarım faaliyetlerinde bulunan çiftçilerimize tarımla ilgili her konuda destek olmaktadırlar. Tarlasında bağında bahçesinde sorunla karşılaşan üreticilerimize bizlerle irtibat halinde olmalarını tavsiye ederim.” diye belirtti.

MAHALLELERİ DİNLİYORLAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve ekibi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mahallelerin sorunlarını dinleyen yönetim  Çilekli Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.  Başkan Oyman,“İlçe Başkanlığımız ve Mahalle Temsilcimizle birlikte Çilekli Mahallesi Muhtarımız Sayın Talat Yiğit’i ziyaret ettik. Mahallemiz hakkında bilgi aldığımız ziyaretimizde misafirperverliklerinden ötürü Muhtarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

ORHAN BAŞKANLIĞA GETİRİLDİ

Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği 14. Olağan Genel kurulunda seçilen yeni Yüksek İstişare Konseyi yaptığı görev dağılımında, önceki dönem başkanlarımızdan Yalçın Orhan’ı Başkanlığa,  önceki dönem başkanlarımızdan Nezih Onur’u Başkan Yardımcılığına getirdi. Yüksek İstişare Konseyi şu isimlerden oluştu: Yalçın Orhan Başkan,  Nezih Onur Başkan Yardımcısı, Hasan Kamil Hayali, Aytaç Aydoğan, Sırrı Furkan Eren,  Ertuğrul Doğan,  Erdal Demircioğlu Üye.

 “YALAN SİYASETİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, “Türkiye'de sorunlarımızın olmadığını söyleyen tek kişi bulamazsınız. Bunu anlayabilmek içinde özel bir zekâya ihtiyaç yoktur. Küresel sorunlar vardır ve Türkiye de bundan nasibini almıştır. Hiç bir ülkede sorun yokta sadece Türkiye'de varmış algısına uğraşanların kirli ve yalan siyasetiyle karşı karşıyayız.

Özellikle 15 Temmuz sonrası girilen yolda kayıtsız ve şartsız destek verdiğimiz Ak Parti hükümeti yeni bir dönem başlatmıştır. Bu dönemin adı bizce bellidir; Türk gibi düşünmek, Türk'e göre tavır almak, meseleleri Türkçe okumak ve özümüze dönmektir. Özellikle dış siyasette uygulanmak istenen politikaları analiz ederken çokta kafayı yormamıza gerek yoktur.

Devletimizi yönetenlerin ortaya attıkları bir milli meseleye itiraz edenlerin dışarıdan Amerika, Yunanistan, İsrail, İngiltere, Fransa ve bazı Arap ülkeleri, içerden Millet İttifakının 5 benzemezinin koro halinde sesini duyduğumuzda yapılan işlerin doğruluğunu anlamamız artık kolaylaşmıştır. Türkiye PKK terörü, FETÖ terörü ve yalan terörüyle kıskaca alınmak istenmektedir. MHP'nin okunmuş bir siyasi hareket olduğunu bildiğimiz içindir ki Türk milleti bizi  Allaha emanet etmiştir. Bizde sizi sadece Allaha havale ediyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim