Polikinlik ile Tomografi ve MR çekim koridorları birbirine bağlanarak eziyet kaldırıldı. Daha önceki dikenlik olan alanlar düzenlenerek ücretsiz otopark yapılarak halkın hizmetine sunuldu. Ve bir çok yenilik..Kısacası SSK eski SSK değil.. Başhekim Ulusal nezdinde hastane müdürü Orhan Aydın ve teknik işler sorumlusu Zeki Aydın’ı tebrik ediyoruz.
 
Kaşüstü’nde Büyük Acı
 
Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi 5 gün ara ile 2 değerini uğurladı. Şana’lı iş adamlarından Cafer Türk’ün kardeşi güzel insan Ahmet Salih Türk ile Gazetemizin eski reklam müdürlerinden Turgay Örgün’ün kayınvalidesi, Cahi ve Mustafa Uzun’un anneleri Rabia Uzun yaşama veda etti ve Kaşüstü’nden son yolculuklarına uğurlandılar. Merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet ailelerine sabır ve başsağlığı dileriz.
 
Onurlu Ve Gururlu Mücadele
 
Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs’ün , Trabzon'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıldönümü mesajı şöyle: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde bütün imkânsızlıklara rağmen birliğini, yurdunu ve onurunu korumak için bir araya gelen Türk Milleti’nin, bağımsızlığı için verdiği mücadelede ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nde Trabzon'un kahraman halkı da büyük bir katkıda bulunmuştur.

Trabzon halkı; vatanına, milletine ve Ayyıldızlı Bayrağına bağlılığının her şeyin üstünde olduğunu, vermiş oldukları onurlu ve gurur dolu mücadele ile göstermiştir. Bu onurlu mücadeleyi vererek hem memleketlerini hem de tüm yurdu işgalden kurtaran atalarımızla gurur duyuyoruz.

Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük destanını yazan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan topraklarının kurtarılması yolunda canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Atatürk’ün de büyük önem verdiği Trabzon'unumuzun kurtuluşunun 102’inci yıldönümünü bir kez daha kutluyorum.”
 
Newton Kaan’ı Tercih Etti
 

Trabzonspor’un Yardımcı Teknik Direktörü Edward Newton evi için tercihini kentin en elit mağazası olan Kaan Mobilya’dan yana yaptı. Kaan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ofluoğlu’nun özel olarak ilgilendiği Edward Newton, mağazadaki ürünleri çok beğendi. Hangi mobilyayı alması konusunda bir süre düşünen Newton, Kaan Mobilya ekibine teşekkür etti. Zafer Ofluoğlu’da Newton’a kendilerini tercih ettiği için teşekkür ederek, “Sizi ağırlamak bizim için onurdu. Mobilyalarınızı güle güle kullanın” dedi.
 
Eski Yöneticiler Buluşacak
 
AK Parti Trabzon teşkilatında kuruluştan itibaren görev alan il yöneticileri il başkanı Haydar Revi'nin daveti ile yemekte buluşacak. Yarın akşam 17.00'de düzenlenecek yemekte gündemle alakalı sohbet yapılacak.
 
Yeni Başkan Muratoğlu
 

Geçirdiği rahatsızlığın ardından uzun bir süre hastanede tedavi gören ardından da evinde istirahat eden Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakacağı açıklandı. Nisan ayında yapılması planlanan olağan kongrede başkanlık için yönetim kurulu üyesi Ahmet Muratoğlu üzerinde karar kılındı. 2016-2018 yılları arasında Of Medya Derneği Başkanlığını yürüten Ahmet Muratoğlu, yaptığı açılamada şu ifadelere yer verdi:

“Saadet Partisi Trabzon il kongresinden önce planlanan ilçe kongreleri kapsamında, OF ilçe temayül yoklama ve istişare süreçleri tamamlandı. Of ilçe başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi, biz de görev istenmez verilir, verilirse de geri çevrilmez düsturu gereği hem vebali, hem ecri bol olan bu mukaddes görevi kabul ettim. Allah cc hayırlara vesile kılsın utandırmasın inşallah. Nisan ayında kongremizin gerçekleşmesini ön görüyoruz. Bu süreçte tüm teşkilat mensuplarımızla istişarelerde bulunup, Of’umuza gerek tecrübe, gerek liyakat, gerek vizyon açısından yakışan bir kadro kuracağız. Bundan sonraki süreçte şahsımıza destek sağlamak, bizimle beraber elini taşın altına koymak isteyen herkese kapımızda gönlümüzde açıktır. Bizim temelde iki seçeneğimiz var ya direneceğiz ya da teslim olacağız. Direnenlerle inandığımız yolda yürüyüp attığımız adımdan korkmayacağız. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.”
 
Çeber’i Bilgilendirdiler
 
Rize Defterdarı Mehmet Doğan, Vergi Haftası  dolayısıyla, Defterdarlık personeli ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Defterdar Doğan, 1990 yılından bu yana her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanmakta olan Vergi Haftası olarak kutlandığını belirterek, hafta kapsamında yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Çeber’e bilgililer verdi. Vali Çeber’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek;  “Vergi, kamu hizmetlerinin finansmanıdır. Vergi okuldur, vergi yoldur, vergi hastanedir. Vergi kazancın bereketidir. Rize halkına vergi konusunda gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” diye açıklamada bulundu.
Editör: TE Bilisim