Uzungöl’de insanlar göl ile mutlu olur zarha dağında tüm Karadeniz’i izleyerek” Potansiyeli yüksek olan Vakıfa ait zarha dağı tesisleri gibi yer Karadeniz’de hiç bir yerde yok diyen iş insanı Ayhan Sürmen ‘Doğa ve Deniz içiçe. Ailece dinlenilecek en güzel yer. Tertemiz hava.. 10 dakikada denizle buluşuyorsunuz. Benim zamanımda çok büyük talep oldu.

İyi tanıtım yaptık. Yatırım yaptık. Düğün salonunu bile odalara çevirip yatak ilave ettik. İyi bir işletmeci. Profesyonel olmalı. Yolu yoktu, yollarını rica ile asfalt döktürdüm.  Aileler rahat edecek. Çocukların rahatlıkla eğleneceği mekanlar olmalı. Her sene yap boz ile işletme olmaz. O tesisi ben yaklaşık 20 yıl önce çalıştırdım. O zaman turizm böyle canlı değildi. Ona rağmen boş yerimiz yoktu. Şimdi yüzlerce yatağı dolduracak potansiyel var. Bakın bu dönemde bile o tesis kapalı. İyi bir işletmeci o tesiste iyi hijyen ortamını sağlar ve tesisi yaz kış açık tutar. Orası dört çay fabrikasının getirisi kadar ilçeye katkı sağlar. Vakıfın yaptığı gibi eş dost aile fertlerinde olursa keyfin esince aç, keyfin yoksa kapat mantığı ile çalışmaz. Trabzon’dan yarım saate yola çık başını yastığa koy. Öyle bir cennet atıl durumda olunca üzülüyor insan” dedi.

OYMAN ESNAFIN YANINDA

CHP Ortahisar ilçe başkanı Fatih Suat Oyman Esnafları ziyaret ederek hal, hatır etti ve ‘Pandemi sürecinde bunalan, iflasın eşiğine gelen esnafımıza karşılıksız destek kredisi verilmelidir.’ dedi.

ÇEBİ’DE 1 MAYIS ZİYARETİ

Türk-İş İl Temsilcisi ve 1 Nolu yolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli’yi 1 Mayıs işçi bayramı öncesi ziyaret eden AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahattin Çebi çiçeklerini takdim edip her zaman işçimizin yanındayız’ dedi.

CORA GENEL MÜDÜRLE

Ziraat bankası genel müdürlüğüne atanan Alpaslan Çakar’ı ziyaret eden AK PARTİ Trabzon milletvekili avukat Salih Cora ‘Köklü geçmişi olan kurumun genel müdürlüğüne  atanmanız dolayı sizleri kutluyor ve yeni görevinizde başarılar diliyorum.’ dedi.

 “ÇÖZÜM BULUNSUN”

İş İnsanı Engin Konak Gazetemize ulaşarak bir şikayetini dile getirdi. Ortahisar İlçesi Zeytinlik Mahallesinde yaya geçidinin yanlış yerde olduğunu ve bu durumun tehlike oluşturduğunu söyledi. Konak, “Araçların döneceği yerde yaya geçidi var. Buraya bir çözüm bulunsun tehlike oluşturuyor”. İfadelerini kullandı.

 “ŞOFÖR KARDEŞLERİMİZİN YANLARINDAYIZ”

Araklı Şoförler Odası Başkanı Coşkun Kınalıoğlu Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi ziyaret etti. Çebi, “Şoför kardeşlerimizin her daim yanlarındayız. Belediye olarak bu zorlu pandemi sürecinde Şoför esnafımıza da gerekli desteğimizi sağladık. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatacağız.” dedi.

 “ECDADIMIZIN KUTLU BİR ZAFERİDİR”

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Kut'ul Amare Zaferinin 105. yılını kutladı. Sarıalioğlu, “

Kutül Amare, umudu tükenmiş bir milletin dirilişi, düşmana diz çöktüren ecdadımızın kutlu bir zaferidir. Tarihimizin büyük zaferlerinden Kutü'l Amare Zaferi'miz 105. yılı kutlu olsun.

Geçmişten bugüne vatanımız için şehit olan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, gazilerimizi saygıyla anıyorum.”

 “GURUR DUYDUM”

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye, Fransa Ligue 1 takımlarından Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'yı "Yoksullukla Mücadele Savunucusu" ilan etti. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, tebrik etti. Örs, “ Futbol kariyerine Trabzonspor'da başlayıp, Fransa'nın Lille takımında devam eden milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından "Yoksullukla Mücadele Savunucusu" olarak atanmıştır.  Gurur duydum, başarılar dilerim.”

KAYAR'A GENEL MERKEZDEN ZİYARET

Uğur Okulları Uğur Okulları Genel Müdürü Nil Çiçek ile Genel Müdür Yardımcısı  Mustafa Çakır, Uğur Okulları Trabzon Kampüsünü ziyaret etti. Kampüs Müdürü Cihan Kayar ve ekibi ile bir sure görüşen Genel Müdür Nil Çiçek, Uğur Okulları hakkında bilgilemdirmede bulundu. Trabzon Kampüs Müdürü Cihan Kayar, "Uğur Okulları Genel Müdürü Sn. Nil Çiçek ve Genel Müdür Yardımcısı Sn. Mustafa Çakır hocalarımız ziyaretimize gelerek bizleri onurlandırdı. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

OSB’YE TEŞEKKÜR BELGESİ

Pandemi döneminde sağlık çalışmalarına verdiği destek nedeniyle Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na teşekkür belgesi takdim edildi. Törene, Arsin Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir,Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen,Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Küçükarslan katıldı. Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, pandemi döneminde tüm sağlık çalışanlarının gösterdiği gayrete destek veren kurumlar arasında Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığının da olduğunu belirterek teşekkür etti. Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Ülkemizin geçirmekte olduğu bu zor günlerde kendi sağlığından ödün vererek fedakârca mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi olarak elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilisim