Trabzon’da yaşayan Trabzon’u soluyan akil isimler vardır. Macit Yavruoğlu yıllarca Trabzon’da siyaseti takip etti. Çok önemli hizmetler yaptı ve dostluklar kurdu. Şimdi de kenti gün, gün dolaşıyor ve geziyor. Yavruoğlu, Zağnos mahallesi ve pazarkapının evladıdır. TOKİ’ye binlerce  kez teşekkür ediyor ve diyor ki, ‘Annelerimiz, Babalarımız Farelerden bıkmıştı. Trabzon belediyesinden fare zehiri istenirdi. Şimdi vadi yeşerdi. Kim yaptı TOKİ yaptı. TOKİ, Türkiye’nin yüzünü ve rengini değiştirdi. Yeşil yaptı’ dedi. Yavruoğlu, Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu ile Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in birlikte çalışmasının Trabzon’un önünü açtığını söyleyerek ‘2 yıl daha sabredelim göç tersine dönüyor. Trabzon’a dönüş başlıyor. Projeler bitiyor’ değerlendimesini yaptı.

BAŞKAN MUMCU İMO’DA

Ak Parti il Başkanı Sezgin Mumcu Trabzon İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Muzaffer Aydın’ı ziyaret ederek ‘Yatırımlarımız hayata geçerken odalarımız ile iş birliği içinde olacağız’ dedi.

EĞİTİM-SEN SANATEVİNDE

Eğitim-Sen Trabzon Şube Başkanı Engin Nur ve yönetim kurulu üyeleri 5 Ekim Öğretmenler günü dolayısıyla Trabzon sanatevinde kahvaltılı bir toplantının ardından bir dizi etkinlik gerçekleştirdiler.

GENÇ VE ÇEBİ OMUZ OMUZA

AK Parti Ortahisar grup toplantısı Av.Ahmet Metin Genç Başkanlığında Ortahisar ilçe başkanı Selahattin Çebi ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi ve ‘Ortahisar’ın en iyi hizmeti alması için bilgiler’ paylaşıldı.

KAŞÜSTÜ HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYOR

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi uzman kadrosunu her geçen gün güçlendirmeye devam ediyor. Hastanenin Temel İmmünoloji bölümünde Doç. Dr. Hatice Köse göreve başladı. Hastane Yönetici Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, “Hastanemiz gücüne güç katmaya devam ediyor. Temel İmmünoloji bölümünde Doç. Dr. Hatice Köse göreve başlamıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz” dedi.

SEN EL SALLARSIN DA VALİ AMCAN DURMAZ MI?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, çocukları çok sever. Her fırsatta çocuklarla vakit geçirir, oyunlar oynar. Vali Sonel, Ordu’nun Fatsa ilçesini ziyarete gittiğinde minik Rüzgar, aracına el salladı. Aracı hemen durduran Vali Sonel, “Yahu sen el sallarsın da ben durmam mı? Minik Rüzgar ile Fatsa -Ordu arasında keyifli vakit geçirdik. Allah ömrünü bahtını açık eylesin” dedi.

“MHP VAR OLDUKÇA VAZGEÇMEK MÜMKÜN OLAMAYACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı bekir Sıtkı Tarım, “Kürt sorununu HDP'yle mecliste çözeceğiz diyenlerin, Anayasanın ilk 4 maddesinin Kürt sorununun çözümunün önünde en büyük engel olduğunu söyleyen HDP 'ye tek bir laf edemiyenlerin, Dr. Devlet Bahçeli ve partisine söyleyecekleri tek bir söz yoktur. MHP var olduğu müddetçe; Atatürk'ten ve Cumhuriyet'in hiç bir değerinden vaz geçmek mümkün olamıyacaktır. Kurulduğu günden bu yana Türkiye'yi çökertmenin tek yolunun MHP'yi tarumar etmekle mümkün olduğunu öğrenmekte geç kalan Amerika, gizli silahşörleri ve kalemşörleriyle iş başındadır. Biz nelerle cebelleştik yenilmedik ki.” İfadelerini kullandı.

HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, İlçe Emniyet Müdürlüğüne Atanan Recep Öztabak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gürsoy, “İlçe Emniyet Müdürlüğümüze Atanan Recep Öztabak'a Meclis üyelerimiz ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Müdürümüzün ilçemize hizmet için herzaman destekçisi olacağız İnşallah. Başarılar.” dedi.

Editör: TE Bilisim