Açılışa Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Milletvekili Muhammet BALTA, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Sadettin Kaşıkçı, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Müftüsü Osman AYDIN, Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selehattin Çebi, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Hanım ve Gençlik Komisyonları ve Trabzon STK İl Başkanları katıldı.

TOPALOĞLU KONUŞTU

Açılış konuşmasını Ensar Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ömer Topaloğlu yaptı. Konuşmasında, devletimizin son yirmi yıldır sağlıktan sosyal politikalara, eğitimden kültüre her alanda birçok yatırıma imza attığını, açtığı proje çağrılarıyla katılımcı bir hizmet anlayışını yaygınlaştırdığını ifade etti. Türkiye’nin her yerinden  kamu kurumu ve sivil toplum örgütlerinin yaptığı birçok projenin içinden vakflarının hazırlamış olduğu projeye onay verilmesinin anlamlı ve değerli olduğunu ifade eden Ömer Topaloğlu, bu projenin Trabzon'a değer katacağına, Ali Şükrü Bey Kişisel Gelişim Atölyesi’nin gençlerimize katkı sunacağına ve Aziz Şehidimiz Ali Şükrü Bey’in adına yakışır hizmetlerde bulunacağına olan inancım tamdır, dedi. Kişisel Gelişimden Etkili Konuşmaya, Hızlı Okumadan Diksiyon ve Hitabete kadar zengin bir içeriğe sahip olan projenin Trabzon'a hayırlı olması dileğinde bulunarak başta Vali İsmail Ustaoğlu ve Ak Parti  Trabzon Milletvekili Muhammet Balta olmak üzere diğer tüm katılımıcılara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı

ÖZEL BİR MEKAN OLDU

Açılış programında söz alan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon'umuzun çok özel mekanlarından Ortahisar'ımızda böyle tarihi bir mekanda yapılacak olan bir çalışmanın açılışını yapmaktan mutlu olduğunu ifade ederek sivil toplum yararına çalışan bu tür vakıflara her zaman destek verdiğini destek vermeye de devam edeceğini ifade etti. Projede emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

GENÇLER GELİŞMELİDİR

Ali Şükrü Bey Kişisel Gelişim Atölyesi preje açılışına Trabzon Milletvekili Muhammed Balta da katıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Muhammet Balta, Ülkemizin geleceği gençlerin gelişimine bağlıdır. Bu güzel mekanlar gençlerin varlığı ile anlamdır. Ak PArti bunun bilincinde olduğu için yıllardan beri toplum yararına olan bu tür kültürel faaliyetleri desteklemiş ve desteklemeye de devam edecektir, dedi. 

GENEL MÜDÜR DE GELDİ

Açılışa Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader  de katıldı.  Hüseyin Kader, Ensar Vakfı olarak her gün farklı bir ilimizde veya ilçemizde kitap kafe, kişisel gelişim proje açılışını yapmakla birlikte, çok farklı alanlarda projelerin yürütüldüğünü ifade etti. Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye genelinde 42 adet projemizin kabul edildiğini belirterek uluslararası projelerle de ülkemizin gençlerine geleceğimize katkı sunmaya devam ediyoruz, dedi.

VALİ’NİN SÖZLERİ

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, ülkemizin en büyük zenginliğinin gençliğimiz olduğunu, gençlerimizi ne kadar donanımlı yetiştirirsek geleceğimizi o denli inşaa ederiz, dedi. Tarihi mekanlar  insanların nefesiyle hayat bulur diyen İsmail Ustaoğlu, salgının bizleri evlere hapsettiği bir dönemde bu tür programların önemli olduğunu belirtti.  Projede emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.  Program Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın'ın yapmış olduğu dualar eşliğinde kurdele kesilmesiyle sona erdi.

Editör: TE Bilisim