AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, hummalı bir çalışma ile son şeklini vermek için çalıştığı projelerini 9 Mart Cumartesi günü kamuoyu ile paylaşması planlanıyor.

Saha çalışmalarını gerçekleştirirken bazı projelerinden de kısa bilgiler vermeyi de ihmal etmeyen Genç’in Sanayi sitelerinin taşınması, trafik sorununun çözümü, İlçelere Doğalgaz ve Avni Aker Millet Bahçesi’ndeki sahayı nizami bir hale getirerek tekrar maçların oynanacağı ve Yavuz Selim Stadı ruhunu canlandıracaklarını söylemesi Trabzon’da büyük yankı uyandırdı.


Sevinçle karşılanan bu sözlerin detayını ve birçok projeyi açıklayacak olan Ahmet Metin Genç "Hizmetlerimiz şehrin ihtiyaçlarına cevap verirken kentin tarihi cazibesini tamamlayacak, kalkınmanın Trabzon’umuzun kültürel mirası, doğal çevresiyle uyum içinde olmasını sağlayacaktır. Trabzon’un eşsiz kimliğini geleceğe taşıyacağız. Trabzonluların, Trabzon’un ortak aklı olacak. Kente dair sorunları siyasi görüş ayırt etmeksizin, ötelemeden ana gündemimiz haline getirecek, çözüme kavuşturacağız. Kent sakinlerimizin yaşam kalitesini artırabilecek yenilikçi politikaları, teknolojileri ve kentsel yönetişim yaklaşımlarını benimseyeceğiz. Cumhur İttifakı olarak şu anda tüm teşkilatımızla, bilim insanlarımızla, tecrübeli yol arkadaşlarımızla harıl harıl çalışıyoruz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu hafta sonu inşallah proje tanıtım toplantımızla birlikte müjdelerimizi sevgili Trabzonlulara vereceğiz." dedi.

ÜÇ İLÇEYE TALİBİZ

31 Mart yerel seçimlerine Beşikdüzü- Şalpazarı ve Yomra’da oldukça iddialı adaylarla yola çıkan Demokrat Parti’de hedef üç ilçede de belediye başkanlığını kazanmak.  Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu’na Şalpazarı’nda Metin Günay’a ve Beşikdüzü’nde ise Ramis Uzun’a desteğinin tam olduğunu belirterek “Trabzon’da teşkilatlarımıza il başkanımıza ve belediye başkan adaylarımıza güvenim tamdır. Üç ilçeyi de kazanacağız” şeklinde konuştu.

7 MART ARTVİN GECESİ

Trabzon’da hemşeri derneklerinin önemi büyüktür. Trabzon Artvinliler Derneği de uzun yıllardır Trabzon’da oldukça faal ve etkin.9 Mart 2010 tarihinde kurulan Trabzon Artvinliler Derneği’nin başkanlığını yapan Ahmet Külekçi hemşerileri ile dayanışma-kaynaşma ve paylaşma noktasında güzel işlere imza atıyor. Pandemi dönemi hariç 14 yıldır Trabzon’da  Artvin’in kurtuluş gecesi etkinliğini düzenleyen Trabzon Artvinliler Derneği bu yılda 7 Mart 2024 Perşembe günü saat 19.30’da Trabzon Karayolları Misafirhanesinde dayanışma ve kurtuluş gecesi etkinliği düzenleyecek.

KÜÇÜK, BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

31 Mart yerel seçimlerine geri sayım başladı Arsin’de yerel seçim sonuçları nasıl olacak?  2019 yerel seçimlerinde 26 bin 946 seçmene sahip Arsin’de  AK Parti Muhammet Sait Gürsoy ile 12 bin 974 oy alarak yüzde 56 başarı sağlamış. Saadet Partisi belediye başkan adayı Ramis Sunguroğlu ise 9 bin 188 oy ile yüzde 39’da kalmıştı. İYİ Partinin adayı Suat Sarıalioğlu 711 oy alırken Büyük Birlik Partisi adayı Abdülkadir Hendekli 135 Bağımsız Türkiye Partisi adayı Faik Ahmet Sarı’da 43 oyda kalmış. AK Parti Arsin Belediye Başkan adayı İbrahim Küçük hedeflerini büyük koyarak ciddi bir oyla seçimleri kazanmak istiyor. Küçük’e sahada büyük bir destek ve ilgi de var.

SÜRMENE’DE AZİZOĞLU’NA TAM DESTEK

AK Parti Sürmene Belediye Başkan adayı Hüseyin Azizoğlu’nun yardımsever yönünü bilenler çok iyi bilir. Azizoğlu vefalı bir kişiliktir. Seçim çalışmaları boyunca mahalle-mahalle gezen ve gittiği her yerde büyük ilgi gören Azizoğlu Sürmene’de seçimleri kazanmaya en yakın aday. Yakın çevresi Azizoğlu için  2 yıl önce annesi Kebire Azizoğlu’nu kaybeden Hüseyin Azizoğlu hem rahmetli babasına hem de rahmetli annesine düşkün onların hayır duası ile yetişmiş bir evlat tanımını yapıyor. 2019 yerel seçimlerinde Sürmene’de mevcut belediye başkanı Rahmi Üstün ile seçime giren AK Parti 8 bin 911 oyla yüzde 54 oy almıştı..2019 seçimlerinde Sürmene’de seçmen sayısı 21 bin 116 idi.

TRABZON İYİ OLACAK!

Kalkınma Yolunu Ele Aldı Kalkınma Yolunu Ele Aldı

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan Trabzon Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde belediye başkan adayı Opr. Dr. Muhammet Erkan’a Akçaabat’ta ise belediye başkan adayı Erol Gedik’e güvenlerinin tam olduğunu belirterek “Trabzon’da aday çıkardığımız her ilçede büyük bir destek ve sahiplenme görüyoruz. Yomra halkı İYİ Partili belediye başkanı Mustafa Bıyık’ın nasıl başarılı olduğuna şahit oldu. Aynı başarı azmi ve çalışkanlığı diğer ilçelerde de göstermek istiyoruz.  Yerel seçimlerinin kazananı Trabzon olacak Trabzon İYİ olacak” dedi.

OKTAY MUHTARA TAM DESTEK

31 Mart 2024 tarihinde 30 Büyükşehir 51 İl Belediyesi 922 ilçede Belediye başkanlık seçim heyecanı yaşanırken 32 bin 244 mahalle ile 18 bin 264 köy de muhtarlık seçimi gerçekleşecek. Türkiye’de şu anda 50 bin 508 muhtar görev yapmakta. Muhtarlık son dönemlerde müthiş bir rağbet görmeye devam ederken belediye başkanlık yarışının heyecanı ve dozunu da aratmıyor. Trabzon’un en gözde en huzurlu mahallerinden biri olan Aydınlıkevler  Mahallesinde yeniden muhtar adayı olan Oktay Turan’a mahalle halkı büyük destek veriyor. Turan’da bu desteğe layık olmak için mahallesi adına gece gündüz çalışıyor.

XG’LER TRABZON’DA

Lojistik dünyasının lider markalarından olan DAF markası, amiral gemisi XG modelini Reisoğlu Trucks farkıyla Trabzon’a geldi. Reisoğlu Trucks sahibi Önder Reis, DAF XG’nin teslimatlarını gerçekleştirdi. Aracı lojistik sektöründe faaliyet gösteren Mahmut Yayla’ya teslim eden firma sahibi Önder Reis, “DAF ayrıcalığını Reisoğlu ile yaşayın. Aracımız müşterimize hayırlı uğurlu olsun. Bol kazançlar temenni ediyoruz” dedi.

KAYA BELEDİYE’DE

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar belediye başkan adayı Ahmet Kaya, Ortahisar Belediyesine gitti. Kaya, ziyaretleri kapsamında Ortahisar Belediyesinde ekmeğini kazanan emekçiler ile bir araya geldi. Emekçilerle sohbet eden Kaya, bir süre sohbet etti.

Editör: Doğukan ÖZKURT