Recep Uçar yönetiminde bu maça kadar çıktığı 5 lig maçın da genel anlamda iyi futbol sergileyen Çaykur Rizespor gol yollarında yaşadığı sıkıntı yüzünden bunu puan ya da puanlara çevirememişti.
Ancak İstanbul’da ligin başarılı ve en formda takımlarından Başakşehir ile karşılaşan Yeşil- Mavililer maçın hemen başında yenik duruma düşmelerine karşın ilerleyen dakikalar da sahaya ağırlığını koyarak rakibini zorlayan taraf olmakla kalmadı, bunun karşılığını da ilk yarıda Taha ikinci yarıda da Mihailov’un attıkları çok şık gollerle aldı.
Bu gollerle 1-0 yenik durum dan kurtulup 2-1 öne geçen Atmacalar, bir anlık konsantrasyon eksikliğiyle Bertuğ’un kafa golüne engel olamadılar ve skor 2-2 ye geldi. Yeşil-Mavililer skor 2-2 ye geldikten sonra da bunun üzer ine yatmak yerine rakip kalede gol arayışlarını sürdüren cesur bir futbol ortaya koydular. Ancak burada benim anlamadığım sol tarafta Hojer ile iyi bir uyum sağlayıp golünü de atan Mihailov neden oyun dan alındı?
Sonuçta Rizespor çok zor bir deplasmandan bir puanı çıkarırken puandan daha çok sergilediği cesur ,olumlu ve etkili futbolla gelecek haftalar için de umut vardı. Bui arada sevgili Rizesporlulara da diyorum ki ; Artık Çaykur Didi stadının tribünleri boş kalmasın. Sahadaki takım düzelme yol unda önemli bir adım attı, sizler de buna tribünleri doldurup takımınıza destek vererek yardımcı olun.