Toplantıya, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ve Teşkilat Başkanı Mesut Doğan, GİK üyesi Süleyman Tekbaş, GİK üyesi Dursun Ali Düzenli, Trabzon il Başkanı Cevat Kurt, Ortahisar İlçe başkanı Cevat Ustaalioğlu, il başkan yardımcıları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve misafirler katıldı. İl Başkanı Cevat KURT, 2019 yılının Saadet yılı olacağını hatırlatarak Ortahisar İlçesinin bu bağlamda ne kadar büyük bir önem arz ettiğini söyledi. Kurt sözlerine şöyle devam etti.“ Bizim için hem manevi hem de siyasi önemi olan Ortahisar yeni seçilecek olan yönetimi ile en kısa zamanda eksikliklerini tamamlayarak Trabzon’da yerel-genel seçimlerin en güçlü adayı olacaktır. 2017 yılı bizim için kongreleri tamamladığımız bir yıl oldu. Ekim ayı içerisinde il kongresi ile birlikte 18 ilçesinde kongre yapmış güçlü ve yani kadrolarla 2018’e hazır hale geleceğiz. 2019 yılında öncelikle yerel seçimlerde, Trabzon’un sıkıntılarını bilen ve çözümlerini hazırlamış olan inançlı ve azimli kadrolarımızla belediyelerde yeniden Milli Görüşçü belediyeler dönemini başlatacağız” dedi.

Saadet Partisi İnsanlığın Ortak Paydasıdır

Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Mesut Doğan, Türkiye ve dünyadaki küresel oyun kurucuların insanlığı nasıl perişan ettiğini anlattı. Doğan, insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşamasının gereği olan ilaçların kendilerinin bilgisinde olduğunu ifade etti. Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü;“ Biz Milli Görüşçülerin en önemli özelliklerinden bir tanesi, fert olarak hepimizin eksikleri olsa da bir araya geldiğimizde insanlığın kurtuluşu için canla başla çalışan, nefsini diğer insanların insanca yaşaması için dizginleyen bir topluluğuz. Biz Saadet Partisi olarak aldığımız oy yüzde bir de olsa yüzde doksan da olsa dünyanın en güçlü siyasi hareketiyiz. Çünkü Saadet Partisi bu ülkenin ve insanlığın ortak paydasıdır” şeklinde konuştu.

Sorunların Takipçisiyiz

310 delegenin tamamının oyunu alan ve kongrede tek aday olan Murat Özcan ve yeni yönetim kurulu, Ortahisar’ın bundan sonraki yönetimini oluşturmuş oldu. Seçimlerin ardından teşekkür konuşması için kürsüye gelen yeni başkan Murat Özcan, nasıl bir sorumluluk altına girdiklerinin fakında olduklarını bildiklerini söyledi. Özcan konuşmasında şunları kaydetti; “Öncelikle katılımınızdan ve bana göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ortahisar’ın sorunlarını yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber yakından takip edeceğiz.”
 
Editör: TE Bilisim