TFF, MHK ve SİYASET el ele vermiş Trabzonspor’un önünü kesmek için hakem denen tetikçileri sahaya sürüp akla ve mantığa aykırı inanılmaz kararlar alarak koca bir camiayı yerle bir etmektedirler. Bu yapılanlar ne ilk nede son olacak, bu ve benzeri oyunları geçmişte gördük ve bundan sonrada görmeye devam edeceğiz. Beni asıl üzen taraf, bütün bu yapılanlar karşısında Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum diyenlerin sessiz kalmaları.

Bu işin bir tarafı;
Diğer tarafında oyuncular ve teknik ekip var. Üçüncü dakikada golü bulup maçı galibiyetle bitiremiyorsan zaten şampiyonluğu hak etmiyorsun. Ligin dibine demir atmış, düşme potasındaki Ankaragücü oyun olarak Trabzonspor’dan çok daha etkiliydi. Şampiyonluğa oynayan bir takım için çok düşündürücü bir durum.

Geçen hafta Alanyaspor maçından ders alınmamış olsa gerek ki, golden sonra takımı geri yaslayarak oyunu tutmaya çalışan teknik ekip, yine aynı akıbetle karşı karşıya kalarak iki haftada dört puan kaybederek, çok yaklaşılan şampiyonluktan kopma noktasına geldi. Bu saatten sonra Başakşehir bu işi bırakmaz, dün akşam oynanan Galatasaray maçında bunu gösterdiler.
Gündeme baktığımda istisnasız herkes hakemlerin hataları (Kasıtlı Yapılanlara Hata Denirse) sonucu Trabzonspor’un şampiyonluktan koptuğunu düşünüyor, buna bende katılıyorum. Ama birazda kendimize bakalım, ortaya konan oyun şampiyonluk için yeterlimi.
BİZ ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORMUYUZ…….