Murat Türedi, Trabzonspor’un uğur böceği oldu. İstanbul’dan geldi Akyazı’da üst üste 3 maçta da kazanmasını bildi.
Her maçtan sonra ‘sözüm geldi’ diyerek döktürdü.
Bu kez Ünal hocay dizdi mısraları:
‘Hayatta 3 Çeşit İnsanı Asla Yenemezsiniz..
1. Yüreğinden Konuşan İnsanı..
2. Sahibi Olan İnsanı.
3. Hakkı Tutan İnsanı.


Ünal Karaman' ın Edepli, Tevazu Sahibi, Karakterli, Bir Duruşu Olan Yapısını Hepimiz Biliyoruz Elbet..
Celâl Dediğimiz Kavram; Allahın Sıfatlarından Birisidir..
Celâl Sıfatı Bile Bir İnsanda İrite Durmuyor Ve Ona Yakışıyorsa; Anlayınız O Zaman ki İşte O Kişi Hakkın Adıyla Ve Haklı Bir Serzenişle Konuşuyordur.
Sakın Ha Sabırlı, Edepli, Tevazu Sahibi, Ahlâklı Ve Erdemli İnsanların Ağzı Yoktur Ve Haklarını Savunamaz Zannetmeyin..
Onlar; Yetiştirilme Tarzları, Edepleri, Ahlâkları Ve Temiz Niyetleri Gereği, Asla Arsızlığa Bürünmezler..
Sabrı Geniş İnsanların Sınırlarını Zorlamayın..
Çünkü Onlar; Sabırları Tükendiği Zaman, Sadece Gemileri Yakmakla Kalkmaz, Limanları da Ateşe Vermekten Bir An Bile Tereddüt Etmezler..
Zulüm İle Abad Olanın Sonu Berbad Olur..
Kimse Ünal Karaman Hocanın, Trabzonun Ve Trabzonsporun Sabrını Denemeye Kalkmasın..
Trabzon&Trabzonspor Türkiye’nin Teminatıdır..Trabzon Alev Alır..
Falezlerinden Patlar..Yazsınlar..Altını Çizsinler..
Olacağız Hocam..Olacağız da.. Onlara İnat Olacağız..
Elbet Bir Gün..Umut Çocuk; Umut..
" Kaderimizde Mağlubiyet Yoktur.. Bir Süreliğine İmtihan Olmak Vardır.. Umut Mu?? O Bitmeyen Duadır..Bugün Günlerden Trabzonspor..
Takımına, Onuruna, Renklerine, Şerefine, Şehrine Sahip Çık. Üzerine Düşeni Layığı İle Yap..Geceye Bir Mum da Sen Bırak.’

ABDULKADİR ALTIN DEĞERİNDE


Nerede ise kadro dışı bırakılıyordu. Direkten döndü, futbola da döndü. İnanılmaz bir özgüvene ulaştı. Trabzonspor’un geleceği o. Hem ekonomik olarak hem saha sonuçları anlamında. Son maçta attığı iki golde de çabukluğunun katkısı büyük. Hami gibi çekiyor ve vuruyor. Ayağına sağlık Abdüşüm.

ÖZLENEN GÖRÜNTÜLER



Pereria’nın maça çağrısından tutunda, Yusuf Yazıcı’nın ‘Posteriyle konuşan’  Trabzonsporlu taraftar ile kucaklaşmasına kadar sayın. Muhteşem işler. Trabzonspor’un Medya, Tanıtım ve Halkla ilişkiler departmanı çok güzel çalışıyor. Tebrikler. Başkan Ağaoğlu ile ilgili de şunu söylemek lazım, Önazi’yi ameliyata soktu, çıkardı ve yemeğini yedirerek yanından ayrıldı. Futbolcuların yöneticilerden zengin olduğu dönemde futbolcu ne bekler ilgi ve sevgi. Bu birim başkana bir de uyarı yapsın. Aman Sosyal medya derya ama aynı zamanda da o kadar tehlikeli.

RİZE’YE GOLCÜ..



Rizespor Trabzonspor’a karşı iyi oynadı. İlk yarı 2-1 Rizespor’un üstünlüğü ile biteribilirdi. İki net, karşı karşıya pozisyon var. Maç içinde kaçanlar var. Rizespor ligde kalması için çok iyi bir golcü alacak, savunmasına takviye yapacak. Zor ama başarabilir.

HELİKOPTERLE GÖNDERİYORLAR!



Manisa’dan Trabzonspor’a geldikten sonra şöhreti bulan Selçuk İnan görev yaptığı süre içinde Trabzonspor’dan ciddi paralar kazandı. Sonunda da bedelsiz olarak Galatasaray’a gitti. Ve Galatasaraya’a 4 yılda 3 şampiyonluk kazandırdı milyarlarca lirayı da kasalarına koyduran isim oldu. Şimdi ise Selçuk İnan’ın yıllık kazancı ortaya dökülüyor ve Galatasaray kulübü kendisinden bir an önce kurtulmak istiyor. Ve‘helikopterli jübile’ yapma önerisinde de bulunuyor. Ne diyelim, futbolcu çok kazanıyor diyoruz ama sonuçta da kaderi ile başbaşa bırakıyoruz!

ÖMER USTA’DA FUTBOL SOHBETİ



Meşhur Akçaabat köftesi fabrikasyona döndü. Trabzon ve Akçaabatta bazı yerler hala özelliğini koruyor. Bunlardan birisi de Yenimahalle’de Ömer Usta. Köftesi ile meşhur. Ancak 1461 Trabzon takımının yönetim kurulu üyesi Aziz Bahadır, Hekimoğlu FK’nın başkan yardımcısı Sami Karaman ve Gazeteci yazar Cevat Ocak için Karadeniz’in en özellikli balığı mağvurgil’i yaptı ve dostlarına lezzet sundu. Çok yakından takip edemiyoruz ya, Sami’ye sordum, ‘2.yarı 1461’le maçınız ne zaman, izleyelim’ dedik. Cevap, ‘Abi yapma, ayrı gruptayız.’ demez mi. Devre arası oldu Karaman’ın telefonu susmuyor. Hekimoğlu takviyeler yapacak. 1461 ise hem alt yapıdan alcak hem de A takıma verecek. Sevgili Aziz bir kez daha altını çizdi, söyledi:  Trabzon futbolunun kurtuluşu alt yapıdadır.

BİRAZ DA NOSTALJİ



Trabzonspor şampiyon olmuş. İstanbul’dan gelen gazeteciler özel haber yapıyor.  Faruk Özak ve Şenol Güneş şampiyonluk horonu tepiyor.