Süper Lig’in 33. hafta karşılaşmasında Rizespor Pazar günü Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısında alınan yenilginin ardından Teknik Direktör Ünal Karaman’ın istifasıyla şaşkınlık yaratan Yeşil-Mavililer, kalan 2 haftayı kazanarak ligde kalmayı hedefliyor.
 
Hazırlıklarını bugün kendi tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Ali Karaca yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan Yeşil-Mavililer Malatya engelini kayıpsız geçerek ligde kalma umutlarını bir hayli arttıracak.

ATMACA ÜSTÜN
 
Yeni Malatyaspor ile oynadığı ilk Süper Lig maçını kaybeden Rizespor, daha sonraki iki karşılaşmada 3-0 ve 2-0’lık skorlarla rakibini devirmeyi başardı. Özellikle de evinde oynadığı son dört Süper Lig maçında 2 galibiyet 2 beraberlik alan Atmacalar, son sekiz iç saha karşılaşmasında da rakip fileleri havalandırmayı başardı.


 
SKODA İNANÇLI
 
Süper Lig'e verilen ara sona erdiğinden bu yana en az şut çeken iki takım konumundaki Rizespor (56) ve Yeni Malatyaspor (54) bu maçta karşı karşıya geliyor. Ayrıca son üç Süper Lig maçında gol atamayan Rizespor forveti Milan Skoda, daha önceki üç karşılaşmada rakip filelere birer gol göndermişti.
 
Zorlu karşılaşma öncesi kendine güvenen tecrübeli forvet, “Rizespor’un ligde kalması için elimizden geleni yapacağız. Mutlak 3 puan için sahaya çıkacağız. Takım arkadaşlarımla birlikte bu maça iyi hazırlandık. Çok kritik bir maça çıkacağız. Ancak bize güvenenlerin inancını boşa çıkartmayacağız” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim