Değerli TAKA Gazetesi okurları, Bu arada Devlet Tiyatrolarının Genel Müdürü Sanatçı Tamer Karadağlı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in makamında görüştük. Gerçekten son derece mütevazi bir Genel Müdür. ‘Annem Trabzonlu’ açıklamasını da yaptı.

KÖRFEZ TURİZMİ

Turizm zirvesinde konuşan Abdulkadir Uraloğlu, körfez ülkelerinin Başkentlerinden Riyad’dan hem de Doha’dan direk uçak seferlerinin başlayacağının müjdesini verdi. Trabzon ağırdan ağıra turizm sezonuna hazırlanıyor ve bu konuda kayıt dışılıkla ilgili de çok önemli çalışmalar yapıldığını belirtelim. Özellikle Turizm çalışanları ve Maliye kayıt dışına karşı büyük mücadele verecek.

TRABZON AYAĞA KALKTI

Değerli Okurlar, Geride kalan haftanın bir başka olayı ise Sürmene Çamburnu mevkiinde tartaklanan öğrencilerdi. Dolmuşçuların saldırısına uğrayan öğrencileri tüm bölge basını sahiplendi ve yanlarında durdu. İki minibüs şoförü de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Süreci takip etmeye devam edceğiz. Bu arada Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Metin Genç’te Deniz Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin ulaşım sorununa el attığını açıkladı.

CAFER HAZAROĞLU

Sevgili Okurlar, Kimler gitmedi ki, onlara bir de Cafer Hazaroğlu eklendi. Arçil ve Şota’yı Trabzonspor’a getiren adam. Trabzon’da yıllarca sigortacılık sektöründe varoldu. Trabzonspor’da yöneticilik yaptı ve 5 yıl süreyle de CHP il başkanlığı görevini yaptı. Onun il başkanlığında 2004 seçimlerinde CHP Trabzon belediyesini aldı. Hazaroğlu’nun ölümü büyük üzüntüye neden oldu. Cemaati İskenderpaşa camiinin avlusuna sığmadı ve yollara taştı. Bizler de anısına 2017 yılında Furkan Yiğit kardeşimizin yaptığı özel ropörtajı yayınladık. Mekanı cennet olsun.

8 Mart tarihinde Dünya kadınlar günü kutlandı 8 Mart tarihinde Dünya kadınlar günü kutlandı

AKIL DIŞI İŞLER

Değerli Okurlar, Abdullah Avcı, Ahmet Suat hocanın Özkan hocanın kasketlerini taksa da onların Trabzonspor ve Trabzonluluk ruhunu henüz yakalamış değil. Yakalasa Samsunspor yenilgisinden sonra evinden çıkmazdı! Böylesine kritik bir maçta Samsunspor teknik direktörünün deyimi ile ‘Kuzeyin kralının belli olacağı’ maçta takımını topal olarak sahaya süren bir teknik direktör Trabzonspor’un başına yakışmıyor. Yönetimin başta Avcı ve ardından da Kaptan Uğurcan’ı ciddi şekilde uyarması gerekttiğini belirtelim ve Kupa maçında Çarşamba akşamına başarılar dileyelim.

MUTLU HAFTALAR: TAKA

Editör: Birol Sancak