Trabzonspor'un 17 Milyonluk Golcü Transferi Geri Dönüyor: Avcı Sevindirici Haberi Verdi! Trabzonspor'un 17 Milyonluk Golcü Transferi Geri Dönüyor: Avcı Sevindirici Haberi Verdi!

Doğan, Abdullah Avcı ile ilgili konuşurken, "Gündemimizde ayrılık olmadığını belirtmek isterim," dedi. Avcı'nın Trabzonspor'u geçmiş sezon şampiyon yapmasının hatırlatılması üzerine Doğan, "Abdullah Avcı takımı şampiyon yaptı ve bu büyük bir başarıydı. 

Elbette son zamanlarda kötü günler geçiriyoruz, ancak gündemimizde teknik direktör değişikliği yok. Şu an gelecek sezonun planlaması üzerine çalışıyoruz. Trabzonspor, alt yapıdan yetenekli oyuncular çıkaran önemli bir kulüp. Teknik konulara girmem uygun olmaz, ancak sahaya çıkan oyuncularımızın şanslarını en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum," şeklinde konuştu.

Başkan Doğan'ın bu açıklamalarıyla, Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük görevine devam edeceği ve kulüp yönetiminin gelecek sezon için planlarını şekillendirmeye devam ettiği vurgulanmış oldu.

Editör: Birol Sancak