Abdülkadir Ömür, Hull City'ye transfer sürecini anlatırken, "İngiltere'ye gelmemin ilk sebebi Acun Ilıcalı diyebilirim çünkü o çok sevdiğim bir insan. Bana hayallerini ve Hull City ile neler yapacağımızı anlattı. Görüşmemiz sadece bir saat kadar kısa sürdü ve ona bu hikayeyi birlikte yazacağımızı söyledim" ifadelerini kullandı.

Transfer öncesinde Hull City hakkında bilgi aldığını belirten Ömür, takımın genç ve arkadaş canlısı atmosferinden etkilendiğini dile getirdi. Trabzonspor'dan ayrılmanın kendisi için zor olduğunu vurgulayan genç futbolcu, "Allah'a şükür Trabzonspor ile şampiyon oldum, kupalar kazandım ve ayrılma zamanımın geldiğini hissettim. Ayrılmak benim için zordu ama Avrupa'ya gidip yeni bir deneyim yaşamak istedim" şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı Yönetimindeki Bordo-Mavililer, Deplasman Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor Abdullah Avcı Yönetimindeki Bordo-Mavililer, Deplasman Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Premier Lig'de oynamanın her futbolcunun hayali olduğunu söyleyen Abdülkadir Ömür, çocukluğunda Premier Lig maçlarını izlerken hayranlık duyduğunu ve şimdi kendi Premier Lig hayaline doğru ilerlediğini belirtti.

Editör: Birol Sancak