Bu bölge için Çekya Ligi temsilcisi Viktoria Plzen’de forma giyen Lukas Kalvach’ı gündemine alan Çaykur Rizespor, Plzen’in oyuncuyu bırakmama kararı almasının ardından bu transferde defteri kapatmıştı. Alternatif isimlere yönelen Yeşil-Mavili yönetim, orta alan için rotasını Fransa’ya çevirdi. Orta sahaya dinamizm katacak ve oyunu iki yönlü oynayabilecek bir oyuncu arayışı içerisinde olan Çaykur Rizespor, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes forması giyen 27 yaşındaki Kongolu oyuncu Samuel Moutoussamy ile her konuda anlaşmaya vardı. 

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında İstanbulspor’u ağırladığı mücadeleden 3-0'lık net bir skorla ayrıldı Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında İstanbulspor’u ağırladığı mücadeleden 3-0'lık net bir skorla ayrıldı

KİRALIK OLARAK GELİYORLAR

Oyuncunun kulübüyle görüşmelere devam eden Atmaca, 27 yaşındaki orta sahayı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Öte yandan Moutoussamy’nin yanı sıra orta sahaya bir takviye daha yapmayı planlayan Yeşil-Mavili takım, yine Fransa Ligue 1 ekiplerinden FC Lorient forması giyen 28 yaşındaki ön libero Bonke Innocent ile de her konuda anlaşmaya varırken oyuncunun kulübüyle görüşmeler sürüyor. Innocent’i de kiralık olarak kadrosuna katma uğraşı içerisinde olan Çaykur Rizespor, ara transfer döneminin bitimine 48 saatten az bir süre kala bu transferleri tamamlamak istiyor. Ligin ikinci yarısında hedefini Avrupa kupaları olarak belirleyen Çaykur Rizespor, ligdeki sıralaması itibarıyla bu hedefini gerçekleştirmek istiyor. Atmaca’da başkan İbrahim Turgut ve yönetim kurulu transferleri tamamlamak için yoğun bir mesai harcıyor.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT