Ne yazık ki gencecik bir kadın daha yaşamdan alındı hemde vahşice bir planla!
Su gibi genç kızlarımızı kandıran ve sonrasında ortaya çıkan gerçeklerle yüzleşmeyi hazmedemeyen hasta ruhlu insanlar hem kendi sonlarını hazırlıyorlar, hem birlikte oldukları insanın hemde eve kapattıkları eşleri ile çocuklarının...
Şimdi gündeme düşen Pınar Gültekin’in hazin hikayesinde de bunlar yaşandı!
Ne zaman insanlar yalan söylemekten ve insanlara zarar vermekten vazgeçecekler?
Gelecek hayalleri ile ailesinden uzakta eğitimini sürdürmeye çalışan genç bir kadını süslü cümlelerle kandırıp yaşamına son vermekte ne demek oluyor?
Birincisi her şey en başta yanlış şöyle ki;
Evli ve çocuk sahibi olan insanların başka arayışlar içinde olmasına ve karşısındaki insanları kandırmasına bir hal bulunmalı!
Kadınlar duyguları ile hareket ederler ve birde aşık olduklarında karşısındaki insana güvenirler, tıpkı bu olayda olduğu gibi!
Bir müddet sonra kadın gerçekleri öğreniyor ve yaşadığı ilişkiyi sonlandırıyor doğal olarak ama ilişkinin diğer sorumlusu bunu hazmedemiyor ve yapabileceği en son noktada ki vahşiliği yapıyor!
Allah bu zihniyetleri ve bu kişileri yok etsin aramızdan!
Gencecik bir canın gülüşleri artık yok!
Diğer taraftan evde bir eş ve bir evlat var, bu olaydan sonra onlarında ağır bir çöküş yaşadıklarını düşünüyorum peki ama dengesiz bir adamın bir çok kişiye bu kötülüğü yapmasının bedeli ne olacak?
Bedeli ödense bile Pınar Gültekin’in gülüşleri sonsuza dek yok olduktan sonra ne anlamı olacak?
Sevgili okuyucularım; bu ve bu gibi konularda bir anne olarak o kadar çok söylenecek sözüm var ki fakat kelimeler boğazımda düğüm düğüm olup bir ok gibi kalbime saplanıyor yazamıyorum!
Haberi aldığımdan beri pınarı’n  annesi yerine koyuyorum kendimi!
Haberi aldığımdan beri o katilin eşi ve çocuğu yerinden bakakaldım hayata!
Bir anlık öfke ve arzu kaç canın daha yok olmasına sebep olacak?
Çok üzgünüm!
Acılı aileye sabırlar diliyorum!
Mekanı cennet olsun sevgili Pınar Gültekin!