Ülkemin ruhu ve bedeni sarsılmış , İçimiz yanarken,beynimiz korku ve endişe ile kaplıyken bir de bitik olan sinir sistemimizi yerinden oynatacak insanlar karşımıza çıkıyor ya işte o vakit tam manasıyla deliriyor insan!

SEN KİMSİN? diye soruyor insan ister istemez! 1999 Marmara depremini Sakarya’lılar olarak derin yaşamış ve izlerini yirmi küsür yıl geçmesine rağmen silememiş bir sakarya’lı olarak şehrimle gurur ve onur duyduğumu öncelikle belirtmek isterim. Yaşlısı genci zengini fakiri zor hava koşullarına aldırmadan Kahramanmaraş’ta ve civarlarında depremde yaşayan depremzedelere seferberlik başlatıp elinde ne varsa ortaya koyan şehrimin güzel insanlarının duygularını hiçe sayan kendinin kim olduğuna bakmayıp ağızından çıkan cümleleri kontrol edemeyen, yayıncılık ahlakına yakışmayan sunum yapan sayın Uğur Aslan’ın gerekli cezaya maruz kalmasını istiyorum şehrimin diğer insanları gibi!

“Sayın diyorum çünkü biz taş atana ekmek atarız!”Defalarca şehrimize gelip en iyi yerlerde ağırlanıp özümüzün ne olduğunu bilerek yaptığı açıklama hepimizi derinden üzmedi ,SİNİR VE GICIK ETTİ!

Çünkü bizler kim olduğumuzu ve kim olamayacağımızı iyi bilenleriz!

SAKARYALI OLMAK AYRICALIKTIR!

Tarih boyu yaşanılan tüm olaylarda her defasında birliğini ve beraberliğini bozmadan ayağa kalkan, devletin ve mazlumun yanında olan şehrimin güzide insanları yapılan hiçbir şeyi unutmaz! Buradan bir kez daha Sayın Uğur Aslan’ ı en kalbi duygularımla kınıyorum! SABIR HAFIZ SABIR, ELBET VAKTİ GELECEKTİR!

Sevgili Niğde halkını da aynı kefeye koyup rencide eden Uğur Aslan hakkında gerekli soruşturmanın başlatılacağından da şüphem yok!

Ülkemin en ücra köşesinde yaşayan tüm gönül dostlarıma Elele güç birliği yaptıkları için teşekkürü bir borç bilirim