Sevgili okurlarım,
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga‘nın güzel özelliklerini bu sütunlarda, 20 Yıldan beri değişik vesilelerle çok yazdım.
 
Yazmaya da devam edeceğim. Çünkü o bunu hak ediyor.
Fahri Bey ile olan dostluğum taze duyulan bir heyecanla daima muhafaza ediyorum.
 
25.Yıllık aile dostum ve çok değer verdiğim bir hemşerimdir. Bu hep böyle kalacaktır. Hormonsuz dostluğumuz dışında hiçbir menfaate dayalı dostluğumuz olmamıştır.
Fahri Kasırga, güzel özellikleri olan, üstün nitelikleri bulunan güzel hemşerimizdir.
Nazik ve nezaket sahibidir. Gücünü koltuğundan değil, kişiliğinden alan kişidir. Dürüstür, namusludur.
 
Kendileriyle ilgili çok yazı yazdım, üstün niteliklerini tekrar etmeyeceğim.
Eşi Aynur Hanım, oğulları Serkan ve Serdar ile birlikte, örnek bir aile teşkil ediyorlar. Bu ara bunu çekemeyenler, zaman zaman iş başında olduklarını görüyorum. Oğullarının yasal olarak iş yapmalarını, farklı amaçla, farklı bir şekilde yansıtıyorlar.
 
 ***
 
Fahri bey, küçük oğlu Serkan’ı Başbakanlık müsteşarlığı döneminde evlendirmişti. Düğüne bizde davetliydik. Düğündeki mütevaziliğine hayran kalarak, dikkat çekmişti..
 
Kasırga, kendine yakışanı yapmıştı. Gösterişe izin vermedi, abartmadı, geleneklere göre düğün yapmıştı.
 
Düğünde makamının gücünü hiç kullanmadı. Gerçek dostlarını(yargı ve bürokrasi) ile Rizeli hemşerilerini davet edip buluşturmuştu.
 
Başbakanlık Müsteşarının düğününe, büyük işadamları Kırıkkale’ye kadar kuyruğa girerlerdi, pahalı takılar takarlardı; paha biçilmez hediyeler, kilo ile altınlar sunarlardı, yağcılığın her türlüsünü için yarışırlardı ama yaptırmadı.
 
Düğünü işadamlarının, zenginlerin şovuna çevirtmedi.
 
Memleketini ve özünü unutmadı, çocuklarını de bu güzel duygularla yetiştirdi. Gelin ve damadın yol havası; tulum eşliğinde salona girmesi, gece boyunca Karadeniz’in güzel ezgilerin okunması ise harikaydı. Karadeniz’in tüm güzelliklerini hep birlikte yaşamıştık..
 
***
                                                                                          
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kasırga, büyük oğlunu yanı Serdar’ı Şeyma Akyel ile evlendirdi. Yine şova, gösterişe izin verdi. Ankara Ticaret Odası Kongre Salonu’nda sade bir kokteyl ve nikâh töreni ile dostlarını buluşturdu.
 
İsteseydi, yine; yukarda saydıklarımın hepsini yapardı. Bütün işadamlarının kuyruğa gireceği masal gibi düğün yapardı.
 
Yukarıda yazdıklarıma izin vermeyen Kasırga ailesi, hak etmediği, alın teri bulunmayan, yasal olmayan devletin tek kurşuna tenezzül etmez ve etmeyeceklerdir. Bırakın gençleri, bu ülkenin her vatandaşı gibi yasal yoldan ticaret yapsınlar.
 
Şunu de belirteyimKasırga ailesinin avukatı değilim. Benim savunmama da ihtiyaçları yoktur. Gazeteciler tarihe tanıklık ederler. Bende gazeteci olarak Kasırga ailesini 25 yıldan beri yakından tanıyorum.
 
Bildiklerimi, tanıdığım şekliyle yazmak benimde hem vicdanı, hem de tarihi görevimdir. Altında başka bir şey aramayın.
 
Düğüne, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, bakanlar, askerler, mesai arkadaşları, yargı camiası ile Rizeli hemşerileri katıldı. Mesut bey ve Berna Hanım da dostlarını yalnız bırakmadılar.
 
Düğünde asalet vardı, zarafet vardı. İyi yönden örnek alınması gereken  tüm güzellikler vardı.
Şeyma ve Serdar çiftine mutluluklar dilerken, Kasırga ile Akyel ailelerine de hayırlı olsun dileklerimi iletiyoruz