Maçtan önce favori zaten Galatasaray’dı, yenilgi çok sürpriz olmadı, ama sürpriz olan beklenmedik yenilen 5 goldü. Trabzonspor gibi bir takımın 5 gol yemesi herkes tarafından masaya yatırılması ve üzerinde düşünülmesi gerekir, öncelikle yönetim ve hocanın öz eleştiri yapması şart.

Şimdi kalkıp eksiklerimiz var diyecekler, doğrudur, ama mevcut oyuncuların yetersiz olduğu düşünülüyorsa adama sormazlarmı, bunları neden transfer ettiniz diye. Koskoca Trabzonspor eksik iki oyuncunun yokluğunda maç kaybedecek bir takım olmamalı. Alttan gelen ve kenarda süre almayı bekleyen oyuncuları sahaya sürerek bu süreçte en azından oyuncu kazanma yoluna gidilebilir. Takım zirveden uzaklaşmış, hiçbir iddiası kalmamışken, genç oyunculara süre verilmesi Trabzonspor’un geleceği açısından çok önemli. Artık bu genç oyunculara güvenin, inanın bundan daha kötüsü olamaz.

Abdullah Avcı maçtan sonra üçüncülük hedefi koyarak gerçekçi oyuna dönülmesi konusunda fikir beyan etti. Sayın hocam bu oyuncu grubu ve sizin oynattığınız bu oyunla bir yere varılamayacağını sizden başka herkes görüyor. Oynattığınız oyun artık bırakın seyir zevkini, inanılmaz bir ızdıraba dönüşmüş durumda. Bu taraftara, özellikle de tribünleri dolduran gençlere yazık değilmi. Lütfen cesur olun ve takımı bu girdaptan çıkarın. Yoksa takım irtifa kaybetmeye devam edecek.

Galatasaray maçı Trabzonspor için bir milat olsun, eğer bu maçtan ders çıkarmayan ve kendine çeki düzen vermeyen oyuncular olursa gereği yapılsın. Abdulkadir Ömür’ü bizim çocuk diyerek kadro dışı bırakmak işin kolayı, zor olan yabancılara bu tarifeyi uygulamak.

Hadi bakalım ne kadar cesursunuz…..