Antalyaspor, haftanın maçında tek kale oynayarak Trabzonspor’u resmen sürklase etti. Takım iki pas yapamadan maçı bitirdi desek abartmış olmayız. Oyuncular öyle bir psikolojiye bürünmüş ki, sahada bırakın koşmayı yürümekten bile acizdiler.   Gireni ile çıkanı ile sahada çok kötü bir takım vardı.

Trabzonspor gibi bir takımın sahada sadece rakibi kovalayan bir kimlikle oynamasını kabul etmiyorum. Bu hoca ile bu işin asla ve asla olmayacağını bir kez daha yinelemek isterim. Süper lige Sayın Avcı gibi korkak futbol oynatan değil, Sergen gibi cesur hocalar lazım. Hocanın taktiği nedeniyle Trabzonspor rakibinden sürekli yumruk yiyen bir boksöre dönmüş durumda.

Trabzonspor gibi bir takımın galip gelmek için sahada savaşması gerekirken, maçın başında atmış olduğu golün üzerine yatması utanç verici bir durum.  Bu oyunun sorumlusu olarak oyuncuları görmek asıl gerçeği kaçırmamıza neden olur. Çünkü sahada savaşmayan oyuncuları ısrarla oyunda tutan ve bu ezik oyunu kabullenen teknik ekiptir.     

Antalyaspor maçında takımın eksik olduğunu söyleyenler olabilir, buna kesinlikle katılmıyorum. Sonuçta takım sahaya 11 kişi çıkıyor. Kaldı ki eksik görülen oyuncularla oynanan oyunu da biliyoruz. Camianın gözden kaçırdığı bir gerçek daha varki, oda Trabzonspor’un artık sıradan bir Anadolu takımı hüviyetine bürünmesidir ki, bu yaşanan mağlubiyetlerden daha tehlikelidir.