Mesut Yılmaz’a Geçmiş Olsun..
 
Mesut Yılmaz. Rizeli ilk Başbakan. Anavatan Partisi Genel Başkanı..
1991-1999 yılları arasında 3.Kez Başbakanlık yaptı. Özal hükümetleri döneminde çeşitli bakanlıklarda bulundu..
O’nu tanımaktan ve emrinde çalışmaktan onur duyuyorum. Önemli bir  Devlet ve Siyaset adamıdır..Akciğerinde bulunan kist nedeniyle ameliyat geçirdi. Geçmiş olsun dileklerimiz ile acil şifalar diliyoruz..
 
YENİDEN ASLAN..
 
Anayasa Mahkemesi başkanlığına (AYM) Zühtü Aslan yeniden seçildi.
Aslan, Kurum olarak görevin yerine getirilmesindeki dirayet ve ciddiyeti, ulusumuza ve ülkemize hizmet etmekteki samimi gayret ve muvaffakiyetleri, her türlü takdirin üzerinde, çok saygın bir yargı kurumu ciddiyetinin ve mesuliyetinin örneği oluşturuyor
Anayasa mahkemesi,  yüksek yargının başıdır. Yargı camiasında fevkalade seçkin ve saygın bir yer işgal etmektedir. Böylesine önemli yargı kurumun başında başında, Zühtü Aslan gibi, önemli bir hukuk adamı ve kadrosuyla yönetilmesi Türkiye için büyük bir şanstır
Anayasa Mahkemesi Başkanı Aslan,, yeteneklerini, insani ve siyasi etkinliklerini derinliğine; ortak dostlarımız aracılığı  ile  tanıma fırsatı bulduğum bir olgun ve yüksek değerli bir hukuk adamıdır..
Beyefendi kişiliği, mütevazi yaşam tarzı, deneyim ve tecrübeleri ile  yüksek yargıya kalite getiriyor..
 
AYM’DE BİR RİZELİ

 
Adalet Bakan Yardımcısı, Yıldız Seferinoğlu, Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçildi.
Seferinoğlu,  benim gibi Rize- Ardeşen  doğumlu..

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren Seferinoğlu, İstanbul’da 23 yıl serbest avukatlık yaptı. 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde 26. Dönem İstanbul Milletvekili oldu.
Yıldız Seferinoğlu, 21 Temmuz 2018’den beri Adalet Bakan Yardımcısı olarak görev yapıyordu..İsabetli bir atama. Hayırlı olsun..
 
RTÜK BAŞKANI TANIDIK
 
Ebubekir Şahin. Benim gibi Rizelidir. Üstün niteliklere sahip, genç bir yetenektir. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) başkan seçildi. Çok isabetli tercih oldu. Geçtiğimiz Cuma günü, bir dost yemeğinde karşılaştık..

Başkan Şahin, benimde hocalık yaptığım. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden mezun oldu.
Gazetecilik Anabilim Dalı'nda Yüksek Lisans yaptı. Halen Selçuk Üniversitesi'nde İletişim alanında Doktora eğitimini tez aşamasında sürdürmektedir.
Sırasıyla, İçişleri Bakanlığı, TBMM, Adalet Bakanlığı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, RTÜK, Başbakanlık gibi birçok kurumda yöneticilik yaptı.
 Anadolu Ajansı'nda Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında Müsteşar Yardımcısı ve Müsteşar olarak başarılara imza attı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunun 16.10.2017 tarihli ve 8'inci Birleşiminde yapılan seçim sonucunda Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyeliğine seçilmiştir. Başarı dileklerimizi iletiyoruz..