Sevgili Okurlar Türk ordusu, istihbarat birimleri, polisimiz insan üstü bir mücadeele verdiler ve PKK terör örgütünü Türkiye içinde bitirdiler.
İçişleri Bakanlığından ayrılmadan Süleyman Soylu’nun verdiği bilgiye göre sayıları 100’ün altın inmişti. Onlar da kafalarını çıkaramıyorlardı. Teröristlerin önemli bir kısmı Sınır ötesine kaçtı, bazıları imha edildi. Sınır ötesinde de MİT üst düey PKK mensuplarını tek, tek avladı ve üst kademe yok edildi. 
Cuma ve Cumartesi günü sisten ve kardan yararlanarak üst bölgelerimize saldıran kalleşler 12 Mehmetçiğimizi şehit ettiler. Kanları yerde kalmadı, 13 PKK’lı anında etkisiz hale getirilrken mecliste kınama konusunmda ortak bir noktada buluşulamaması ve bildiriyi CHP’nin  imzalamaması inanılır gibi değildi. Terör 1984 yılıdan beri Türkiye’nin kanayan yarasıdır. Türkiye biraz güçlandiğinde o yaramızı kanatmaya çalışıyorlar. Bir olacağız beraber olacağız ve Mehmetçiğimiz polisiimize tam destek vereceğiz.
ANKARA SİYASETİ
Sevgili Okurlar Yerel seçim öncesinde siyasi partilerin Genel merkezleri hareketli ve ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekilleri ile birlikte Temayül yapıyor. Tüm ilçeleri tek tek dinledi. Ankara’dan hem Temcilimiz Tacettin Çebi hem de Ahmet Külekçi’nin aktardıklarına göre çok büyük sürprizler olmayacak ve bazı ilçelerin başkanları değişecek. AK patinin tüm adayları da 15 Ocak’ta açıklanacak.
KAYA VE ÖRS
Değerli Okurlar Hafta için TAKA Gazetesi’nin Genel müdürü Zihni Ağırman bir  kulis bilgisini paylaştı. CHP’nin ısrarla Hüseyin Örs üzernde durduğu ve Hüseyin Örs’ün Büyükşehiri ve Ahmet Kaya Ortahisar’ı aldığı yönünde. Ancak Örs henüz kesin  kararını vermedi. Sağlık sorunlarını öne sürüyor. Belki tersi olsa idi. Ortahisar Örs, Büyükşehir Kaya kabul edebilirdi.
ZORLUOĞLU DÖNDÜ
Sevgili Okular Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu zor bir bel fıtığı ameliyatı geçirdi ve sağlığına kavuşarak döndü. Belediyede misafirlerini ağırladı. Ankara’ya gitti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantılarına katıldı. Zorluoğlu Trabzon’da güzel işler yaptı. Gelen bilgilere göre Zorluoğlu Büyükşehir Ahmet Metin Ortahisar devam. Ancak  Ankara’da her an herşey olabilir de deniyor.
AVCI’YA ANLATAMADIK
Değerli Okurlar, Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’ya Trabzonspor’un oyun sistemini anlatamadık. Trabzonspor rakibi boğacak dedik. Maçın başında 10 dakika sonunda da 10 dakika, futbol 20 dakika mı yahu? Şimdi transfer zamanı Trabzonspor kimleri alacak. Aciler orta sahaya hiçbir verim vermeyen Bakasetas ve Abdulkadir Ömür’ün bölgesine oyuncu takviyesi yapacak, Klassen olur. Onuachu ve Trezeguet gidiyor ise onların yerine de alternatif transferler yapılmalı. Öyle böyle ligin 3.sırasındayız. Öyle böyle 30 puan aldık. Yukarısı iki kez takıldığında yakaladık.
Mutlu Haftalar TAKA

Editör: Doğukan ÖZKURT