Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Hafta Sonunu Trabzon’da Geçirdi Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Hafta Sonunu Trabzon’da Geçirdi

Ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda, Ortahisar ilçesine yönelik vizyonunu ve hedeflerini paylaşan Aydın, halkın beklentilerini dikkate alarak projeler geliştireceklerini ifade etti.

D5C89543 De98 4A5E 8C6D Efb953Cc0329

Herkese Eşit Hizmet Vaadi: Aydın, AK Parti'nin belediyecilik anlayışının sunduğu hizmetlerin ortada olduğunu belirterek, yapacakları çalışmaların da bu temelde şekilleneceğini vurguladı. Ortahisar ilçesinde yaşayan herkesin yaşantısını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

D1D3A9A5 0Fe5 4A87 A1F5 B1332A5D7A53
Şehirdeki Sivil Toplum Kuruluşlarıyla İş Birliği: Aydın, şehirdeki sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak ortak akıl ve istişare ile hizmet birlikteliği sağlayacaklarını belirtti. Bu sayede, vatandaşların beklentilerini doğru bir şekilde karşılayacaklarını ifade etti.


Trabzon'u İyi Tanıyan Bir İsim: Kendisinin Trabzon'u çok iyi tanıyan bir isim olduğunu ve şehrin her sokağını bildiğini vurgulayan Aydın, daha önceki hizmetleriyle bu şehre iz bıraktığını dile getirdi. Ortahisarlı vatandaşların beklentilerini iyi bildiğini ve AK Parti belediyeciliğiyle bu beklentileri karşılayacaklarını söyledi.

32C4947A 65Dd 43Cf A4D6 A50D8A546F86
Destek İçin Çağrı: Aydın, seçilmesi halinde AK Parti belediyeciliğinin farkını bir kez daha ortaya koyacaklarını belirterek, 31 Mart seçimlerinde tüm vatandaşların oyuna talip olduklarını ifade etti. Ziyaretlere Katılanlar: Aydın'ın ziyaretlerine AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç da eşlik etti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN