Aşçılık Program Başkanı Öğretim Görevlisi Mustafa Emre Şirin burada yaptığı açıklamada Aşçılık Programı’na her geçen yıl ilginin katlanarak arttığına vurgu yaptı. Şirin ‘’Öğrencilerimiz bu tür organizasyonlarda öğrendiklerini sunma şansı buluyor.
Yaklaşık seksek öğrencimizle bu etkinliği yaptık. Bu kermesimiz için öğrencilerimiz börekler, pandispanyalar, yaş pastalar, kekler ve bir çok çeşit yöresel yemekler hazırladılar. Dünya Aşçılar gününde yaptığımız etkinliğimize üniversitemizin diğer bölümlerinde eğitime devam eden öğrencilerinin de büyük ilgi göstermesi bizleri çok mutlu etmiştir.
Aşçılık mesleği yorucu ama bir o kadarda eğlenceli bir meslektir. Bu meslekte başarılı olmak için severek yapmak gerekir. Aşçılık programını seçmeyi düşünen öğrencilere seslenmek istiyorum. Burada çok eğlenceli bir eğitim hayatı sizleri bekliyor. Bu vesile ile ülkemizde ve dünyada aşçılık mesleğini icra eden tüm meslektaşlarımızın Dünya Aşçılar Günü’nü kutlarız’’dedi.
Editör: TE Bilisim