Sevgili Okurlar, Hem Şampiyonlar Ligi hem de lig geçmişten çok daha zor olacak. Trabzonspor’un buna göre transfer yapması gerekmekte. Abdullah Avcı ve yönetimi işi sıkı tutuyor. Dünyanın en iyi süpürücü libero ve stoperlerinden birisi olan Boateng’i alıyoruz.

Aslında Türkiye’ye gelenler her zaman bir 5 yıl geç gelmiştirler! Avrupa’yı gezip geliyorlar! Ama onların içinde en sağlamı ise Boateng.

Trabzonspor bununla kalmamalı ve devamını da getirmelidir.

Bordo-Mavili takımımızın ortasahası ile ilgili yazdıklarım ilgi çekti.

Eleştiren de oldu.

Ünal Karaman gibi, Şifo Mehmet gibi, Oğuz Çetin gibi, Atiba gibi oyuncular nerede, varsa alalım! diye sordular.

Ben de içlerinden ikisi dedim. Dördü alınacak değil ya.

Trabzonspor orta sahayı güçlendirip bir de Cornelius’u yedeklemeyi yaparsa Şampiyonlar Ligi’ne katılabilir. Orada ne yapar bilemem.

Transfer devam ediyor.

Çok acele edip hata yapılmamalı.

Çok geç kalıp kamp kaçırtılmamalı.

Trabzonspor’da Kouassi bekleneni veremedi.

Ama bu sezon başı kampını yerse o da kendine gelecektir diye düşünüyorum.

TAKA YAPARSA               

Değerli Trabzonsporlular, Şampiyonluğa giden takımımızın dev posterini vererek sizleri motive etmiştik. Sadece sizlerin değil tüm takımı. İşte Şampiyonluk gerçekleşti. Peki bunun devamı yok mu? Var elbette. TAKA Gazetesi haber ve spor servisi okurları için mükemmel bir sürprize imza atacak. Bir haftalık süre içinde de bu sürprimiz vücut bulacak. Biraz daha sabır.

TUT TUTABİLİRSEN!

Trabzonspor yönetimi Nwakaeme için her türlü fedakarlığı yaptı ve yapacak. Peki Nwakaeme hemen gönderilecek bir oyuncu mu? Değil. Şampiyonlukta emeği var. Konyaspor maçında attığı golün hatrı var. Roma maçında oynadığı futbolu unutmayın. Mourinho bile hayran kalmıştı ona. Gol atamadı bir de gol atsa idi kesin tranfer ederdi. Onun için bir Nwakaeme’ye her zaman ihtiyaç var. Tutabilirsek tutalım.

BİR TATLI HEYECAN

Haziran ayı içinde düğünler hızlanacak. Grup arkadaşlarımızdan Efsane Genel Kaptan Kenan İskender’in yeğeni İbrahim İskender ile Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Ali Haydar Gedikli kızlarını verecekler. Kız babası olmak, onları telli duvaklı uğurlamak büyük gururdur. İbrahim İskender ve Ali Haydar kardeşlerimi tebrik ederken Ali Haydar’ın doktor kızını, mesleğimizin duayeni Ali Savaş’ın Hakim oğluna alacağımızı da not edelim..

TİREBOLUSPOR İÇİN O SENE BU SENE

Benim Lütfi Yeşil kardeşimi üzdüler. Tireboluspor’un elinden şampiyonluğu aldılar. Ancak Tireboluspor’un fedakar başkanı Adem Kemal şimdi yeni bir kadro kuruyor ve başına da Dobi Hasan geliyor. Tirebolu şehri 5 bin tarftarıyla birlikte BAL ligine odaklandı, olmadı. İnşallah Tireboluspor için de o sene bu sene.

ANKARA ONU ÇOK ARADI

Ankara Trabzon tanıtım günlerinin en fazla ilgi göreni geçmişten bugüne Nihat Genç ve onun konferansları olmuştu. Onu takip eden ise merhum yazı işleri müdürümüz Harun Yavruoğlu’dur. Standları gezenler Yavruoğlu’nun standına geldiğinde hayranlıklarını gizleyememiş ve ondan bilgi alıp karikatürlerle resim çektirmişlerdir. Pandemi sonrasında Ankara günleri Harun Yavruoğlu’suz tuzsuz yapıldı. Sevenleri standlarımıza geldi ve gerçeği öğrenince de üzüntülerini gizleyemedi. Osman Yazıcı onunla ilgili de bu fotoğrafı paylaştı. Rahat uyu Üstad. Sevenlerin seni hiç unutmadı.

BU KUTLAMALAR BİTMEZ

Of dönüşü şehit Muhammet Fatih Safitürk okulunun hemen karşısındayız. Orada bir turnuva var. Ve turnuva futbol maçının sonunda ise kazanan takım içn Demet Akalın söylüyor. Trabzonspor’u ve tüm dünyayı coşturan şarkı. 5 Haziran’da Faroz sahilinde yeni bir kutlama olacak. Ama bir de Antalya’da olacak. Trabzonlular yöresel sanatçıları ile birlikte Antalya’da büyük bir gövde gösterisi yapacaklar. 38 yıl sonra gelen şampiyonluk coşkusu bitmez.