Nurgül Demirci’yi Allah’ın emri, Peygamberin kavli ile Sezgin Kandermir’e isteyen Genç, “İki kıymetli ailenin heyecanlarına ortak olduk, mutluluklarını paylaştık. Nurgül Demirci ile Sezgin Kandemir kardeşlerime mutluluklar diliyorum” dedi.

TÜRKMEN ATA TOPRAKLARINDA

İstanbul’un Üsküdar ilçesini adeta yeniden dizayn eden Şalpazarlı hemşehrimiz Hilmi Türkmen, bayram dolayısı ile memleketine geldi. Son yerel seçimlerde Üsküdar’a mükemmel hizmetler yapmasına rağmen CHP’nin adayı Sinem Dedetaş’a seçimi kaybeden Türkmen, memleketi Şalpazarı’nda hemşehrileri ile bayramlaşıp, hasbihal etti. Türkmen, siyaseti artık seyredecek ve kendisine ihtiyaç duyulması halinde, bilgi, birikim ve tecrübelerini paylaşacak. Birkaç gün daha ata topraklarında kalacak Türkmen, İstanbul’a gidip çalışmalarına başlayacak.

KARDEŞE YARDIM ELİ

Trabzon’da lojistik sektörünün lider firmalarından Çavdaroğlu61 Uluslararası Taşımacılık, Türkiye’den, Kazakistan ve Kırgızistan’a taşıma yapar. Firmanın sahibi Haşim Çavdar, Kazakistan’da yaşanan sel felaketinde etkilenen kardeşlerini unutmadı. Kazakistan’a bir TIR dolusu insani yardım malzemesi götüren Çavdar, “Yarış sadece hayırda olur. Kazakistan’da yaşanan sel felaketinde yaraya merhem olabildiysek bizlere ne mutlu. Bir daha yaşanmaması umuduyla. Kazakistan’a geçmiş olsun” dedi.

Trabzonlular Buluştu Trabzonlular Buluştu

İSAOĞLU’NA ZİYARET

Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası’nı Trabzon’da kuran isim Süleyman İsaoğlu’dur. Odanın da ilk başkanıdır. Oda bünyesinde faaliyet gösteren Bakkalım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tayfun Ataman, İsaoğlu’nu evinde ziyaret etti. Ataman, “Bizde VEFA  sadece İstanbul'da semt değildir.  Eskimeyen dostluk. Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası yönetimine 1987 yılında girmeme vesile olan  ve yardımcılığını yaptığım ilk Başkanım Süleyman İsoğlu'nu ziyaret ettik Allah şifa versin” dedi.

 

Akredite Edildi

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü birinci ve ikinci öğretim programları, İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) İletişim Eğitimi Değerlendirme Akreditasyon Kurulu (İLEDAK) tarafından iki yıllığına akredite edildi. İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, eğitimin kalitesini tescillemek ve sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla çalışmalarına yaklaşık üç yıl önce başlamış ve İLAD’a başvuruda bulunmuştu. İLEDAK tarafından 16-19 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılan değerlendirmeler sonucundaHalka İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün birinci öğretim ve ikinci öğretim programları iki yıl süreyle 04.04.2024-04.04.2026 tarihileri arasında geçerli olmak üzere akredite edildi.

ÇALIK ORTAHİSAR’DA

İstanbul’un Beylikdüzü ilçe belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık Ortahisar belediyesini ziyaret ederek başkan Ahmet Kaya’ya hayırlı olsun dileklerini sundu. Çalık, ardından Ortahisar ilçe başkanı Haluk Batmaz ve Belediye Meclis Üyesi Arzu Öktem ile bir araya geldi.

ÇİFTE BAŞKAN

ASKF Başkanı aynı zamanda Beşikdüzü belediye başkanı Cahit Erdem TS eski ve yeni yöneticilerinin yanı sıra Spor Bileşenleriyle bayramda ASKF’de bir araya geldi.

ENGİNYURT’A TAZİYE

Demokrat Parti Genel Başkan yardımcısı Cemal Enginyurt’un vefat eden amcasının başsağlığı için GİK Üyesi Zafer Hamamizade, Demokrat Parti İlçe başkanı Cengiz Karabinaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Ordu’ya gitti. Demokrat Parti heyeti Enginyurt’a taziye dileklerini iletti.

Editör: Doğukan ÖZKURT