USTA’YA ZİYARET

AK Partinin belediye başkan adayı Hüseyin Azizoğlu Sürmene eski belediye başkanı Fikri usta’yı ziyaret ederek ‘Tecrübelerinden istifade etme fırsatı buldum kendilerine teşekkür edip desteklerini beklediğimi belirttim’ dedi.

Başkanı Duygulandıran Hediye Başkanı Duygulandıran Hediye


EN GÜZEL HEDİYE

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr.Muhammet Erkan 14 Şubat sevgiler günü dolayısıyla kendi gibi tıp doktoru olan eşini işyerinde ziyaret ederek çiçeğini takdim etti.


BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN REKTÖR ÇUVALCI’YA ZİYARET

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ağırladı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, KTÜ’nün ne denli önemli bir üniversite olduğuna vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Bölgemizin parlayan yıldızı, şehrimizin markası olan Üniversitemizde olmaktan büyük mutluluk duydum. Ülkemizin köklü üniversitelerinden biri olan Karadeniz Teknik Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı hocamıza, nazik ev sahiplikleri için teşekkür eder, Rektörümüz nezdinde tüm KTÜ camiasına başarılar dilerim.” dedi. KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kurumlar arasında sürdürülen iş birliğinin, şehre önemli katkılar sunduğunu söyledi.  Ziyaret; görüş alışverişi, güncel konuların konuşulması ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.
 

VALİ AZİZ YILDIRIM ÇUKURÇAYIR’DA

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım Çukurçayır Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak eğitim-öğretime başlatılan 24 Derslikli Çukurçayır Ortaokulu’nu ziyaret etti.  Vali Yıldırım okulla ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’dan bilgi alırken, sınıfları da gezerek öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilere eğitim-öğretim hayatları boyunca başarılar dilerken, kitap okumaları yönünde de tavsiyelerde bulundu. Sonrasında öğretmenler odasında okul yönetimi ve öğretmenlerle toplantı yaptı. Vali Yıldırıma ziyareti sırasında Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun ve diğer ilgililer eşlik etti. Vali Yıldırım son olarak inşaatı devam eden 6 derslikli İnönü Anaokulu ’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu, inşaatla ilgili bilgi aldı.


CHP’DE YOMRA’DAFLAŞ GELİŞME

CHP Yomra ilçe başkanı Erol Pekşen, parti üyelerine gönderdiği mesaj nedeni ile sıkıntılı günler yaşadı. Süreç Pekşen’in aleyhine işleyince de başkanlık görevinden alındı.

Pekşen, Yomra’da aday çıkarmayarak, İYİ Parti’li mevcut belediye başkanı ve başkan adayı Mustafa Bıyık’ı desteklemek için üyelere, ‘Sayın üyemiz, 31 Mart yerel seçimlerine, il başkanlığı, genel merkez ve Ekrem İmamoğlu ile yapılan görüşmeler sonucunda ilçemizde mevcut başkan Mustafa Bıyk’la işbirliği kararı alınmıştır. Partimize, ilçemize ve Yomralıhemşehrilerimize hayırlı olsun’ mesajı attı. Mesaj sonrası Pekşen, görevinden alındı. Yomra’da bir başka iddia ise, parti üyelerinin büyük çoğunluğu ile Pekşen’e yakın isimlerin karara saygı duymadıkları, Demokrat Parti’nin adayı İbrahim Sağıroğlu’nu destekleme kararı aldıkları şeklinde oldu.


AKTÜRK’ÜN TEBESSÜMÜ

Ğ-1

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, memleketi Trabzon’da muhtarlarla bir araya geldi. Programın kusursuz geçmesi için bir isim dikkatimizi çekti. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, salona erkenden geldi. Muhtarlarla yakından ilgilendi. Yüzünün tebessümü de asla dikkatlerden kaçmadı. Aktürk, Ortahisar belediye başkanı ve Büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç ile yan yana oturdu. Sohbet ettiler. Genç’in adaylığına çok sevinen Aktürk’ün mutluluğu fotoğrafa da bu şekilde yansıdı.

KÜRSÜYE HAKİM

Ekran Alıntısı-35

Muhtarlar toplantısı ile devam edecek olursak. Programda Türkiye genelindeki 50 bin 412 muhtarın temsilcisi olarak kürsüye çıkan Aktürk, gerek konuşması, gerek hitabı, ikna yönü, gerekse ekip anlayışının yansıttığı güveni ile salondan tam not aldı. Aktürk, önemli konulara da dikkat çekti. Bize göre de en önemlisi muhtarlık kurumunun zor bir meslek olduğu ama düşman birisine de asla bırakılmaması gereken bir görev oluşuydu. Aktürk, muhtarlara ve muhtar adaylarına da çağrıda bulunarak, belediye başkanı olarak kendilerini görmemelerini, belediyelerin yapacakları sözleri vermemelerini istedi.
 

KARANFİLLER BAŞKANDAN

AK Parti Sürmene belediye başkan adayı Hüseyin Azizoğlu, sahada çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşlara karanfil veren Azizoğlu, çocuklarla karşılaşınca onlara da çiçek ve oyuncak hediye etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Azizoğlu, çocukların gönlünü almayı da ihmal etmedi.
 

EN MUTLU ÖZÇEKİM

Trabzon’un Maçka ilçe belediye başkanı Dr. Koray Koçhan, bu zamana kadar binlerce özçekim yapmıştır. Koray Başkan’ın hayatında en mutlu olduğu özçekime dün şahit olduk. Maçkaspor’u çok destekleyen başkan Koçhan, 2. Amatörde mücadele ederken, Kutlugünİncesuspor’u 5-0 yenerek şampiyonluğunu ilan eden ve 1. Amatöre çıkan Maçkaspor’un soyunma odasına gitti. Futbolcuları tek tek öperek tebrik etti. Kulüp yönetimi ve futbolcular ile özçekim yaptı. Koçhan’ın bu kadar mutlu olduğu ana ilk kez denk geldik.

Editör: Ayşe Sancak