Bu kampanya kapsamında, müşteriler 20.000 TL'ye kadar kredi alabilecekler. Başvuru süreci oldukça basittir ve kredi tutarı hesaba otomatik olarak yatırılacaktır.

Ziraat Bankası, ekonomik krizden etkilenen müşterilere yardım etmek amacıyla özel bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, TC kimlik numarasının son rakamı çift olan herkese 20.000 TL kredi verilecek. Başvuru süreci oldukça basit ve hızlıdır.


20 BİN TL KREDİ

Bu özel kredi fırsatı Ziraat Bankası tarafından sunulmaktadır. Basit bir başvuru süreci ile 20.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz. Başvurunuzu bankanın web sitesinden veya size en yakın şubeden yapabilirsiniz. Başvurunuz onaylanır onaylanmaz, paranız IBAN numaranıza gönderilecektir.

Adıyaman'da Polis Merkezi İçinde Yaşanan Silahlı Saldırıda 2 Polis Şehit Oldu Adıyaman'da Polis Merkezi İçinde Yaşanan Silahlı Saldırıda 2 Polis Şehit Oldu


İŞTE BAŞVURU ŞARTLARI

Bu kredi fırsatından yararlanmak istiyorsanız, bazı şartları karşılamanız gerekiyor. TC kimlik numaranızın son hanesi 0, 2, 4, 6, 8 olmalı. 

Ayrıca düzenli bir geliriniz olmalı ve bankanın belirlediği kredi notu seviyesine ulaşmış olmalısınız. Başvuru yapmak ve daha fazla bilgi almak için bankanın resmi web sitesine girebilirsiniz.

Ziraat Bankası, bu özel kredi kampanyasıyla müşterilerinin finansal ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Siz de uygun faiz oranları ve kolay başvuru süreciyle 20.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak