Bir ayı aşkın bir zamandır Covid -19 teşhisi ile Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Bayram Yılmaz’ın 2 gün önce durumu ağırlaştığı, önceki gece 03.00 sularında Hakkın rahmetine kavuştuğu öğrenildi.

Bayram Yılmaz, dün Cuma namazına müteakiben Kadıköy Mahallesindeki evinin yanında kılınacak olan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. Coşkun Yılmaz ve Yılmaz ailesine başsağlığı diliyoruz. Yaşamını kaybeden Yılmaz için Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu taziye mesajı yayınladı.
 
BAŞKANLAR BİR ARADA
 
Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’ı ziyaret etti.

İkili görüşmede iki belediyenin işbirliğinden ve yapılan çalışmaların verimliliğinden bahsedildi. Başkan Gürsoy, “Hem Maçka hem de Arsin adına verimli bir bilgi alışverişi oldu. Koray Başkanımıza ilgisi ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum.” derken.  Başkan Koçhan ise, “Başkan Gürsoy’u ilçemizde ağırladık, Nazik ziyareti için sayın başkanımıza teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

SÜRMEN’DEN NOT
 
AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, koronavirüs nedenliyle Of İlçe Kadın Kolları yöneticileriyle beraber karantinada olan vatandaşların kapılarına Şifa Paketleri astı.

Başkan Sürmen, “Gönüllere dokunmakta gönül işidir. Bir an önce iyileşip sahalara dönmeni bekliyoruz bekletme bizi… Baş ağrısı geçer gönüller ağrımasın… Şifa olsun.” Notuyla dağıtımı gerçekleştirdi.
 
USTAOĞLU İNCELEDİ
 
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Sürmene, Çamburnu’ndaki tersanede incelemelerde bulundu.

Vali Ustaoğlu, Romanya'ya ihracat yapan Başaran Gemi Sanayi yöneticileriyle bir araya gelerek, Yönetim Kurulu Başkanı Rıfkı Başaran'dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
 
GENÇ VE ÇUVALÇI YAN YANA
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalçı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti.

KTÜ için yapılan ARGE ve altyapı çalışmaları hakkında görüşen ikili KTÜ’yü Trabzon’a yakışır hale getirmeye devam edeceklerini konuştular. Başkan Genç yapılan ziyaretten sonra, “KTÜ Rektörümüz Sayın Hamdullah Çuvalcı hocamızı belediyemizde misafir ederek üniversitemizdeki çalışmalarla alakalı istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
 
 HACISALİOĞLU’NDAN DESTEK
 
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve beraberindeki yönetici İl ve İlçe Kadın Kolları ile birlikte Demir Ali ye umut olmak için düzenlenen kermese katıldı.

Başkan Hacısalihoğlu, “ Umut hepimiz için umut tüm SMA hastaları için birlikte başaracağız, İlçe Başkanlığımız, İl ve İlçe Kadın Kollarımız ile birlikte Demir Ali İyilik Dükkânını ziyaret ettik. Ortahisar ilçemiz Uzun Sokak eski kaymakamlık binası arasında açık olan iyilik dükkânını sizler de ziyaret edebilir, SMA ile mücadele veren Demir Ali’yi birlikte yaşatmak için hesap numarasına bağışta bulunabilirsiniz.” İfadelerini kullandı. Hesap Adı: Azime Ece Kara, Banka: HALKBANKASI İBAN:TR72 0001 2009 6490 0009 0095 82
 
SAVCIDAN ERBAŞRAN’A ZİYARET
 
Trabzon’un Akçaabat İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Erbaşaranlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erbaşaran’ı iş yerinde ziyaret etti.

Erbaşaran’ı Yaylacık Mahallesindeki akaryakıt işyerinde ziyaret eden Şahin, Vakıf Başkanı Erbaşaran ile ilçe ile alakalı fikir alışverişinde bulundu. Erbaşaran, misafiri ile yakından ilgilenerek uzun uzun sohbet etti.
 
YANINIZDAYIM
 
TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, ziyaret eden Süreyya Karaman Başkanlığındaki ‘Trabzon Özüne Dönmelidir’ hareketi destek istedi.  Hacısalihoğlu da ‘Sonuna kadar yanınızdayım’ dedi.
Editör: TE Bilisim