Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Devlet Opera ve Balesi Genel müdür yardımcısı Arzu Sugüneş, İl kültür müdür yardımcısı Feyhan Kurnaz ve beraberindekileri kabulünde ‘Belediyemizin düzenleyeceği opera ve bale etkinliği önemli. Destek verenlere teşekkür ediyorum’ dedi.

ÖZTÜRK’TEN DİŞLİ’YE ZİYARET

Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk, Beşiktaş Kulübü Başkanı Trabzonlu Ahmet Nur Çebi, Asbaşkanı Fatih Avşar ve Rizeli Aksa Holding’in yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kazancı Hollanda’da Büyükelçi Şaban Dişli’yi ziyaret etti sohbet ettiler. Beşiktaş-Ajax maçını da izleyen ekip güzel bir sohbet yaptı.

GELECEK PARTİSİ BEŞİRLİ’DE

Gelecek Partisi il başkanı Hasan Kamil Velioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ‘Mahalle muhtarlıkları ziyaretlerinde bizim mahallelerimizde muhatabımız Türkiye Cumhuriyeti’nin mührünü taşıyan muhtarlarımızdır sorunlar ile ilgili muhtarlarımızdan bilgi alırız’ dedi ve 2 nolu Beşirli’yi dinlediler.

KADINLAR ARAKLI’DA

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi AK PARTİ kadın kolları il başkanı Meryem Sürmen ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan ve Kadınlar  Trabzonspor arması ile fotoğraf çektirmeye ihmal etmediler.

YARIŞ 10 EKİM’DE

Trabzon Barosunun ilk kadın başkanı Av. Sibel Suiçmez, ‘Yapılacak olan genel kurul çoğunluk sağlanmadığı için 10 Ekim 2021 tarihine ertelenmiştır’ açıklamasında bulundu. Suiçmez seçimde Av. Mahmut Yazıcı ile yarışacak ve 10 Ekimde sandık başına gidilecek.

KARDEŞLERDEN ÇAY SOHBETİ

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı İş insanı Yaşar Erbaşaran, kardeşleri ile Erbaşaranlar Şirketler Grubunda birlikte çalışırlar. Akaryakıt istasyonundan lojistiğe, okuldan, kuyumcuya, araç alım satıma kadar bir-çok sektörde faaliyet gösteren Erbaşaranlar Şirketler Grubunda Yaşar Erbaşaran başkanlığında kardeşleri Hasan ve Hüseyin ile çocukları ve yeğenleri ile uyum içinde şirketlerinde çalışırlar. Erbaşaran, Yaylacık'taki akaryakıt istasyonunda kardeşleri Hasan ve Hüseyin ile çay içerek işlerinin bir de değerlendirmesini yaptılar. Hayrı çok seven Erbaşaran kardeşler ihtiyacı olanlar için de yapılacak yardımların istişaresini gerçekleştirdiler.

ÇOLAK SAHALARI BIRAKMIYOR

Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası Başkan adayı Ali Çolak, sahaları boş bırakmıyor. Sürekli esnafla iç içe olan Çolak, ekibi ile de sıkı diyalog halinde çalışmalarını sürdürüyor. Trabzon’un tanınan ve sevilen simalarından Ferdi Uzun’u da ekibine katan Ali Çolak, ekibi ile esnafları ziyaret ederek, zor durumda olan bakkal esnafının yarasına pansuman olacak çözümleri ajandasına not alıyor. Bakkal esnafının en büyük zararlarından olan büyük marketlerle ilgili de çalışmaları ajandasına kaydettiğini ifade eden Çolak, esnafın yararına olacak her türlü kararın altına imza atacağını söyledi.

UZUNGÖL AMBULANS İSTİYOR

Karadeniz ve Ülke turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de Ambulans sıkıntısı hem Turizmi olumsuz etkiliyor hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen elektrikli bisiklet kazasında Irak Uyruklu 3 kişi yaralandı. Uzungöl’de Ambulans bulunmaması sebebi ile başka İlçelerden Ambulans gönderildi. Ancak Ambulansın Uzungöl’e ulaşması 1 saati buldu. Kaza geçiren Iraklı misafirler kaza yerinde 1 saat ambulans beklemek zorunda kaldı. Vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.

AKSOY AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Trabzon’da 1 yıl önce amansız hastalığa yakalanan 16 yaşındaki Melih Aksoy tedavi sürecinde yapılın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Erol-Derya Aksoy çiftinin evlatları Mali Müşavir Osman Kenan Aksoy’un da yeğeni olan talihsiz gencin naaşı dün Of ilçesi Gürpınar Mahallesinde ikindi namazına müteakip kılınan olan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

Editör: TE Bilisim