Düzelirim diye hastaneye bir süre geç gitse de tedavisi başladı. Önce servis ardından yoğun bakım sonra entübe derken testleri negatife dönse de toparlayamadı ve yaşama veda etti. Dün ise Işıklı mahallesinden son yolculuğuna uğurlandı. İyi bir Trabzonsporlu olan ve yıllarca Almanya’da da çalışmış olan Erol Özserdar’a Allah’tan rahmet oğlu Mustafa ve yakınlarına da sabır ve başsağlığı diliyoruz.

BEŞİKDÜZÜ’NÜN DEĞERLERİ

Beşikdüzü ilçemizin sevilen ve duayen siyasetçilerinden uzun yıllar Oğuz Belediyesi Başkanlığı görevinde bulunan Şakir Yenigün ve Beşikdüzü CHP İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuş, aynı zamanda ilçe esnaflarından Kemal Gözaçan, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’u makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Beşikdüzü ile ilgili istişareler yaptılar.  Başkan Ramis Uzun, Şakir Yenigün ve Kemal Gözaçan’a ziyaretlerimden dolayı teşekkür etti.

NİSAN’DAN SONRA AÇMAYI PLANLIYORUZ

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, tamamlanma aşamasına gelen Vakfıkebir Ekmek Temalı Millet Bahçesi’ni Nisan ayından sonra açarak vatandaşların hizmetine sunmayı planladıklarını söyledi. Başkan Muhammet Balta, “Sahilimizi bir bütün olarak planladık. Beşikdüzü sınırımızdan, Çarşıbaşı ilçe sınırımıza kadar olan sahil boyu bir yaşam alanı olacak. Beşikdüzü sınırımızda plaj, bisiklet ve yürüyüş yolunu belediyemiz imkanları ile yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Çarşıbaşı tarafımızda da Ekmek Temalı Millet Bahçemiz tamamlanıyor. Belirlediğimiz planlama doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İMKANSIZLIKLARI İMKANLARA ÇEVİRİYORUZ

Görele Belediyesi tarafından Kumyalı Mahallesi Salih Sinirlioğlu Caddesi ile Hasan Ali Yücel Caddesini birbirine bağlayan ara bağlantı yolu alt ve üst yapısı yapılarak yenilendi.  Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, çalışmaları yerinde takip ederek, Görele'nin çehresini değiştirmeye devam ettiklerini söyledi.  Mahallelerimizdeki her türlü sorunları çözmeye çalıştıklarını belirten Erener,  “Mahallelerimizde çalışmalarımızı kapsamlı bir şekilde sürdürüyoruz. Amacımız sorunları ortadan kaldırarak, ilçemizi mahallelerimizle kalkındırmaktır. İmkanlarımız çerçevesinde her mahallemizin sorunlarına el atmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde el ele vererek, imkansızlıkları imkanlara çeviriyoruz” dedi.

VAKFIKEBİR’İN GURURU OLDU

İstiklâl Marşı'nın kabulünün 100. yılı dolayısıyla Trabzon'da düzenlenen "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklâl" temalı ortaokullar arası resim yarışmasında, Vakfıkebir Hikmet Kaan İmam Hatip Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Edanur Erdem il üçüncüsü oldu. Diyanet İşleri Başkanlığının, "İstiklâl Marşı'nın Kabulünün 100. Yılı" dolayısıyla, İstiklâl Marşı ile Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un genç nesiller tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlamak, gençlerle iletişim kurmak ve Başkanlık gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak amacıyla, il ve ilçe müftülükleri koordinesinde düzenlediği “On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklâl” temalı ödüllü resim yarışmasına katılan Vakfıkebir Hikmet Kaan İmam Hatip Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Edanur Erdem, Vakfıkebir İlçe Müftülüğü bünyesinde kurulan komisyonda ilçe birincisi olmuştu.  Vakfıkebir ilçe esnaflarından Ahmet Erdem'in kızı olan Edanur Erdem'in ilçede birinci, ilde ise üçüncü olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Vakfıkebir İlçe Müftüsü Recep Şahan, Vakfıkebir Hikmet Kaan İmam Hatip Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi olan Edanur Erdem'i makamında kabul ederek kendisini ödüllendirdi. Müftü Şahan; "İlçemiz ve ilimiz için onur ve gurur verici bir başarıdır. Kendisiyle gurur duyduk. Öğrencimizi tebrik ediyorum, yetişmesinde emeği olan ailesine ve hocalarına çok teşekkür ediyorum. Kızımızın bundan sonraki eğitim öğretim hayatında başarılarının artarak devam etmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

VALİ USTAOĞLU BİLGİ ALDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun destekleriyle yapımı büyük ölçüde tamamlanan Arsin Hükümet Konağı'nda incelemelerde bulunan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Kaymakam Ömer Ahmet Özdemir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN GENÇ’TEN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 12'nci yılında andı. Genç  “BBP Genel Başkanımız merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu şehadetinin 12. senesinde rahmetle anıyorum. Üzücü kazada kaybettiğimiz, davalarına gönül vermiş yol arkadaşları Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ve Gazeteci İsmail Güneş ile Mustafa Kaya’yı rahmetle yâd ediyorum.” dedi.

KAŞIKÇI TEKNOLOJİDEN DOLARI DURDURAN KAMPANYA

Birçok sektör gibi elektronik sektöründe de fiyatlar dolara endekslidir. İstanbul Tahtakale, Trabzon ve Samsun’da şubeleri bulunan Kaşıkçı Teknoloji, dolar kurunu sabitleyerek müşterilerine jest yaptı. Doların kurunu 7.50 TL’den sabitleyerek satışını gerçekleştirdi. Firma sahibi Emre Kaşıkçı, dövizdeki dalgalanma karşısında kurları sabitleyerek vatandaşların sabit kurdan cep telefonu, tablet almalarını istediklerini dile getirdi.

ANNE ACISI

Sinop'un Rizeli Valisi Erol Karaömeroğlu’nun annesi Zehra Karaömeroğlu vefat etti. Anne Karaömeroğlu, bugün memleketi Rize’de defnedilecek. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'nun annesi Zehra Karaömeroğlu (86), İstanbul'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Merhume Karaömeroğlu’nun cenazesi dün Rize Merkez Sahil camiinde kılınan cenaze namazının ardından merkeze bağlı Küçükköy Köyündeki aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Rize Valisi Kemal Çeber ve çok sayıda kişi katıldı.

Editör: TE Bilisim