Göreve başlamasının ardından hayırlı olsun ziyareti yapan TAKA Gazetesi yöneticilerini ziyaret eden Terzi, Gazetenin yayın kurulu üyeleri ile sohbet etti. Terzi, 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılı içinde de banka olarak Trabzon ekonomisine katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.
 
Turhan-Eren Başbaşa
 

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Cahit Turhan’ı makamında ziyaret eden TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren başta Kanuni Bulvarı ve Hayali-Kaymaklı-Değirmendere kavşak düzenlemeleri ve yeni havalimanı olmak üzere bölgedeki yatırımları masaya yatırdılar.
 
Tsgiad Kongre Yapıyor
 

Trabzon Sanayici Girişimci İş Adamları Derneği (TSGİAD) Cumartesi günü 7.Olağan Genel kurulunu yapıyor. Rıdvan Olgun’un iki dönemdir başarıyla yönettiği TSGİAD Trabzon’un sorun ve beklentilerine sahip çıkan bir Sivil toplum örgütü olarak öne çıktı. Olgun ve arkadaşları genel kurulda yeni projeler açıklayacak. 
 
Genel Müdür Tekataş Beşikdüzünde
 

TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş alışık olduğu gibi makamdan çok daha da arazide yollarda geziyor. Beşikdüzü’nün Akkese, Sayvancık, Denizli Kutluca, Şahnelik ve Büyük Liman mahallerinde incelemelerde bulunarak su şebekesi ilgili görüş alışverişinde bulundu.
 
Haydar Revi’den Ziyaret
 

Ortahisar Belediye Başkanı Avukat Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret eden AK PARTİ il başkanı Haydar Revi ve beraberindeki yeni belediye binası için hayırlı olsun dileklerin ilettiler.
 
Adnan Günnar’dan Hayırlı Olsun
 

Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Aşık’ı  makamında ziyaret eden AK Parti Trabzon milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat belediye başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat ilçe başkanı Hüseyin Altıntepe, Ortahisar ilçe başkanı Temel Altuntaş, Başkan Yardımcısı Şener Satılmış yeni görevi için kutladılar.
 
Vali Telekom’da
 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Türk Telekom Bölge Müdürü Muammer Katmer’i makamında ziyaret ederek bir müddet görüştükten sonra kendisine takdim edilen Şehitleri sembolize eden tabloyu aldı ve mutlu oldu.
 
Rizeliler Hamsi Festivalinde Buluşacak
 
Rize, Başkent Ankara’ya kültürü ve yöresel lezzetleri ile Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi'ne çıkarma yapıyor.9 Ocak Perşembe ve 12 Ocak Pazar akşamına kadar sürecek olan Rize Fuarı’nda kemençe ve tulum sesleri ile horonlar oynanıp, Rize’nin lezzetleri ise damakları şenlendirecek.

9 Ocak saat 11.00’den itibaren erken saatlerde kurulacak dev ızgaralar ile Karadeniz’in simgesi tonlarca hamsi pişirilecek ve fuara katılan ziyaretçilere ikram edilecek. Karadeniz müzikleri eşliğinde hamsi ziyafeti fuarda renkli ambiyansların yaşanmasına neden olacak. Rize’nin kültür ve sanatının en güzel örnekleri Altınpark ANFA Fuar alanında görücüye çıkarken, yöresel lezzetlerinden Rize’nin mıhlaması, hamsili pilavı, tereyağı, peyniri, Rize pidesi, Rize kavurması, karalahana çorbası ve tatlılarından Laz böreği, pepeçura ile enişte lokumunun fuar ziyaretçilerini oldukça cezbetmesi bekleniyor. Rizeliler Federasyonu Başkanı İdris Kansızoğlu,  “Sadece Rizeli hemşerilerimizin değil Ankara’daki tüm vatandaşlarımızı hamsi ziyafetine bekliyoruz. Tonlarca hamsiyi dev ızgaralarda pişirerek ikramlarımızı yapacağız.

Karadeniz'i ve Rize'yi görmeyen ve merak edenler için güzel bir fırsat olacağına inanıyorum. Ankara’da 8 12 Ocak arası düzenlenecek olan hamsi günlerine tüm Rizeliler davetlidir.  Rizeliler federasyonu olarak Ankara’da Rizelileri en iyi şekilde temsil etmek amacındayız” dedi. İdris Kansızoğlu programa katılmalarını kültürümüzü sanatimizi müziğimizi en iyi şekilde tüm Türkiye’ye anlatmak ve yaşatmak amacında olduğumuzu anlatmanın ve yaşamanın bir görev olduğunun bilincinde olup bu geleneği tüm Türkiye’ye duyurmak olduğunu söyledi.
 
Öğrencileri Unutmadılar
 
Gümüşhane’de ihtiyaç sahibi 2 bin 347 çocuğa İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Mustafa Gültepe tarafından gönderilen giysilerin dağıtımı gerçekleştirildi.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine dağıtılmak üzere Gümüşhane Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından okul müdürlüklerine teslim edilen giysilerin dağıtımı da ilgili okullar tarafından gerçekleştirildi. Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı değerli hemşehrimiz Mustafa Gültepe’ye öğrencilere yaptığı giysi yardımından dolayı teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim