Büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç’in Ortahisar ilçesindeki programlarını organize eden, sahalarda eşlik eden Ramazanoğlu, partinin kilit ismi olarak da adaylarla uyumlu çalışarak, sahaları boş bırakmıyor.

R A M A Z A N O Ğ L U

HELALLİK ALDI

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Karlık Mahallesi muhtarı Halim Demir, ‘Çünkü ayrılıklar da sevdaya dahil’ diyerek, 10 senelik muhtarlık görevini noktaladığını açıkladı. 2 dönem mahallesinde muhtarlık yapan Demir, yerel seçimlerde aday olmayacağını duyurarak, mahalle halkından helallik istedi.

Şiran’ı Kutladı Şiran’ı Kutladı

D E M İ R-1

EL ELE VERECEĞİZ

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Uğurlu Mahallesi muhtar adayı Bilal Kapucu, mahallede bulunan caminin el ele bitirileceğini söyledi. Kapucu, “Ortahisar uğurlu mahallesi merkez camimiz tüm hayırseverlerin yardımını bekliyor. El ele gönül gönüle hep beraber en kısa zamanda bu camimizi bitirmek için mücadele ederek bunu başaracağımıza eminim” dedi.

C A M İ-1

İKİNCİ TURA BAŞLADI

Seçim sahasının en hızlı adayı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç oldu diye biliriz. Aday gösterildiği günden beri sahada seçim çalışması yapan Başkan Genç, 18 İlçeye giderek önce ittifak partilerini ziyaret etti daha sonra Ak Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. İlçe merkezlerinde halklarla buluştu. Çaykara’dan Tonya’ya kadar 18 ilçeyi giden başkan Genç, Şimdi ikinci turuna çıkıyor ve bu sefer ilçelerde ki esnafları ziyaret edecek. Bunu da tamamladıktan sonra ise; üçüncü bir tur daha yapacağı bilgisine ulaştık.

Genç-67

DEPREM ŞEHİTLERİ ANILDI

Türkiye bundan tam bir yıl önce 6 Şubat sabahına hüzünle uyandı. Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 2 depremde binlerce vatandaşımız şehit oldu. Deprem şehitleri, depremin yıl dönümünde, Trabzon’da dualarla anıldı. Ayasofya Camiinde sabah namazında buluşan Trabzonlular sabah namazını eda ederek, deprem şehitlerini dualarla andılar. Programa Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’da katılarak, dua etti. Yıldırım, “Deprem şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Allah bu acıları yaşatmasın” dedi.

D E P R E M-3

EMEKLİLER ŞOK OLDU

Trabzon’da yaşayan emekliler bankanın hatası nedeni ile şok oldu. ING Bank’tan maaş alan emekliler dün sabah bankaya gittiklerinde emekli maaş farklarının yatmadığını görünce şok oldular. Devlet tarafından gece hesaplara yatan para, ING Bank tarafından emeklilere zamanında verilmedi. Bankadan emeklilere yeteri cevap verilmeyince, bankanın müşteri hizmetlerini arayan emeklilere, ‘Paralar gün içinde hesabınızda olacak’ denildi. Emekliler duruma isyan ederken, ‘Devletin hesabımıza yatırdığı parayı banka kullanıyor bize vermiyor’ dediler.

Emekli-24

KAYA’NIN KENDİNE GÜVENİ TAM

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya yerel seçimleri kazanma noktasında bir endişe ve kaygı yaşamadığını partililerin ve vatandaşların güvenlerine layık olmak için gece gündüz çalışarak başarılı olacaklarını dile getirdi. Kaya Trabzon’da seçmenin baskı ve tehditlere boyun eğmeden özgür iradesiyle sandıkta gereğini yapacağını ifade etti. Kaya tanıtım toplantısına  gelen partililere de teşekkür ederek büyük moral bulduğunu ifade etti

Kaya-19

AZİZOĞLU, YOLA ÇIKTI

AK Parti Sürmene Belediye Başkan adayı Hüseyin Azizoğlu seçim çalışmalarına start verdikten sonra ilçenin muhatları ve mahalle başkanları ile vatandaşlarla buluşmalara başladı. Mahalle muhtarları Azizioğlu’nun her dönem kendilerine kol-kanat gerdiğini ifade ederek seçimlerde kendisine başarılar diledi. Sürmene ilçesinde  hemen hemen her kesime dokunan yardımlaşmayı ve dayanışmayı seven bir kişilik olarak tanınan Hüseyin Azizoğlu kendisine güvenenleri asla mahcup etmeyeceğini dile getirerek seçimleri kardeşlik ve birlik-beraberlik içinde zaferle kazanacaklarını dile getirdi.

Hüseyin Azioğlu

‘BAŞARACAĞIZ’

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr.Muhammet Erkan seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek mahalle-mahalle ilçe-ilçe geziyoruz sahadayız ve gördüğümüz ilgi ve özellikle gençlerin -kadınların bizi sahiplenmesi çok mutlu ediyor. Yerel seçimlerin en güçlü en etkin partisi olarak Trabzon’da bütün anketleri ve tahminleri ters köşe yaparak Trabzon Büyükşehir Belediyesini kazanacağız ifadesini kullandı

Muhammet Erkan-1

MHP ÜÇTE ÜÇ PEŞİNDE

Şalpazarı Çarşıbaşı ve Beşikdüzü ilçelerinde Belediye Başkan adayı çıkaran MHP’de dur-durak yok. MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar  liman bölgesindeki 3 ilçede başarılı olmak ve seçimleri kazanmak için adeta seferberlik ilan etmiş durumda .İl  yönetimi  Ortahisar ve  ilçe başkanları ile uyum içinde başarılı bir koordinasyon kuran Ömer Ayar 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı ruhuna yakışır dayanışma içinde sahada çalışmaşara devam edeceklerini ifade etti.

Ayar-29

Editör: Doğukan ÖZKURT