Hazır 4 gün sokağa çıkma kısıtlaması var attım kendimi dağlara. Hani meşhur bir söz vardır “diğerleri mevsim sonbahar sanattır” diye, işte aynı öyle güzellikler yaşadık memleketimde..

Kuru, ılık sonbahar esintisinin kızartıp yolumuza kırmızı bir halı misali serdiği yapraklar üzerinde ormanların içlerine kadar indik, çayırlıkları dolaştık. Yetmedi atladık kiraladığımız 4x4 araçlara vurduk kendimizi dağlara. Yer yer 1 metreye varan kar kalınlığı ile doğa gelinliğe bürünmüş bir genç kız misali tüm güzelliğini gözlerimizin önüne serdi.

2020 yılının hastalığını, kasvetini, büyük şehrin keşmekeşini, hayat mücadelesini ardımızda bırakıp tabiri caizse rüya gibi bir 4 gün geçirdik. Her güzel şey gibi bu güzel günlerin de sonu geldi. Karagümrük - Trabzonspor maçı da tatilin son gününe denk geldi. Hem yaşadığım güzellikleri sizlere aktarayım, hem de maça dair iki kelam edeyim diye aldım kalemi elime geçtim Televizyonun karşısına.

Maça Trabzonspor, dengeli bir oyunla rakibe pozisyon vermeme adına kademeli bir savunmayla başladı. 10ncu dakika da kornerden gelen topta Ekuban'ın temiz golü ofsayt olarak iptal eden kara elbiseli kara vicdanlı Ali Palabıyık bununla da yetinmedi. Trabzonsporlu oyunculara yapılan faullerde rakip oyuncuları telkinle geçiştirirken Trabzonsporlu oyuncuların faullerinde kartına başvurmaktan çekinmedi. Buna rağmen ilk yarı gole yakın olan taraf Trabzonspor'du dersek yanlış olmaz…

Trabzonspor ikinci yarıya müthiş bir tempo ile giriş yaptı. Nwakaeme'nin santrafor bölgesinde ki hareketliliği ve Trabzonsporlu oyuncuların istekli halleri kısa sürede golü getirdi ve neredeyse ikinci yarıya Trabzonspor golle başladı. Ama Trabzonspor gibi gol yemesi an meselesi olan bir takım olarak farkı açamayınca pozisyonsuz gol yemeyi başardı ve skora denge geldi.

Golün şaşkınlığını kısa sürede üzerinden atan Trabzonsporlu oyuncuların gösterdiği reaksiyon meyvesini verdi ve tekrar öne geçmeyi başardı. Rakiplerin puan kaybettiği bir haltın değerinde bir 3 puan kazandık diyebiliriz.

Sonuç olarak 4 günlük güzel bir tatili bir de galibiyetle süsledik.