Trabzonspor’da hafta başında alınan yerinde bir kararla Sturridge'in sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edildi.  Bu karar yönetimin elini kuvvetlendirmiştir, ancak bana göre Hüseyin Hocayı daha çok memnun etmiştir diye düşünüyorum. Çünkü bu oyuncuyu oynatsa bir dert oynatmasa bir dertti. Bundan dolayı Sturridge'nin gitmesi Trabzospor’un hayrına olmuştur.
Geçiyoruz önemli bir deplasman maçımıza.
 
Kadroya göz attığımızda sadece sakat olan Pereira'yı göremiyoruz. O’nun harici tam kadro ile çıktık Antep maçına. Maça Antep takımı gol pozisyonuyla başladı. 4.dakikada Kenan’ın sert şutunu Uğurcan iyi yer tutarak nefis bir kurtarışla atlatarak arkadaşlarına da moral vermiş oldu. 22. dakikada Kamil Ahmet rakiplerini çok iyi ekarte ederek iyi bir orta yaptı Ekuban da bu güzel ortaya aynı güzellikle kafayı vurdu ve topu Antep ağlarına gönderdi. İlk yarıda kayda değer başka hiçbir pozisyonumuzun olmadığı bir yarı izledik. Aslında Trabzonsporlu oyuncular topla buluştukları zaman çabuk oynamayı tercih etmiş olsalar işlerini ilk yarı bitirmiş olacaktı.
 
İkinci 45 dakikaya her iki takım da aynı onbirle başladı. Trabzonspor her ne kadar hikmetse ikinci yarıya başlar başlamaz geri çekilince gol adeta geliyorum dedi. 53.dakikada sol tarafımızdan geliştirdikleri atakla Kayode ile golü buldular. 60. dakikada Hüseyin Hoca, Guilherme'yi oyuna aldı, Ndiaye’yi ise kenara aldı. 10 dakika sonra A.Kadir Ömür’ü de oyuna alarak hücum gücünü arttırmayı düşündü fakat atakları ve pozisyonları bulan taraftar Antep'ti. Oyuncularımız maçı kazanmak adına hiçbir şey yapmadı. Elimizde uzun bir santrafor var ama Trabzonspor adeta kanatsız oynuyor. Ekuban ve Nwakaeme ortaya gelip Şörloth'la adeta üçlü oluşturunca kanatlarımızdan atak yapamıyoruz. Bu maçta şuna da tanık olduk. Oyuncularımızda yardımlaşma denen hiçbir organize atak geliştiremediler. Tabi sen bunları yapamazsan kazanamazsın. Sosa yürüyerek oynuyor, Nwakaeme ve Sörloth hiç yok. Bu gibi önemli etkisizlikte oynamalar Trabzonspor’un hücum gücünü yok eden faktörlerdir. Futbolda oynamadan kazanamazsın tabiri gerçektir derim.