Sevgili okurlar takımın en kötü günlerini yaşarken gelen hoca değişikliği ile alınan sonuçlar ve de iyi olmasa da oynanan futbol gelecek ile ilgili bir ipucu vermişti. Ta o günlerden Avrupa’ya en kötü koşullarda bile gidebileceğimizi yazmıştım. Alınan istikrarsız sonuçlar bazen ilk üçe bile girebileceğimiz umudunu da gündemimize getirdiği anlar dahi oldu. Bazen de ilk beşe girebilmenin zorluğu da birçok kere önümüze geldi halen de o zorluk devam ediyor. Bütün bu dengesizliğe rağmen özellikle kupadan elendikten sonra Avrupa’ya hep gidebileceğimize inananlardan oldum. Şu anda daha hiçbir şey netleşmemiş olsa da halada gideceğimize inanıyorum.
    
Bu inancımın temelinde takım halinde yönetsel anlamda birçok sorun varken ve de yönetim genel kurul kararı almışken oluşan kargaşa ortamına rağmen oynanan futbol ve de alınan net galibiyette gizli olduğunu söylemeliyim. Hatta Yusuf’ta gözle görülen düşüş, Sosa ve Kucka’da görülen yükseliş Burak’ın daha hazır ve de takım için oynama isteği gelecek için daha da güzel günlerin habercisi olacak diye düşünüyorum.
    
Sonuç olarak genel kurulun yapılacağı güne kadar peş peşe alınacak olası galibiyetler kim bilir başkanın yeni bir ekiple yönetime tekrar talip olmasına da vesile olur. Nitekim Akhisar maçının bitiminde diğer başkanlara çektiği (ben dâhil diğer başkanlar kulübü aldıkları borca indirsinler) hodri meydanın altında bu düşünce yatıyor olabilir.
    
Sevgili okurlar yönetim genel kurul kararı aldıktan sonra yerel medyada ve de sosyal medyada birçok kişinin adı geçiyor. Bu isimlerin başında da Celil Hekimoğlu var. Bu isim ilk bakışta başkanlığa yakışsa da zamanında ona oy vermeyenler şimdi onu kurtarıcı diye öne atmak istemeleri ona yapılacak en büyük haksızlık olur diye düşünüyorum. Eğer tüm ekonomik sorunların çözümü ile birlikte ve de Trabzonspor’un geleceği bir proje ile topyekûn arkasında durulur ise buna hayır demeyebilir. Bunun dışındaki bazı ahbap çavuş ilişkisi ile öne geçenlerin öncelikle samimiyet testinden geçmeleri ve de kulübün menfaatinin kendi menfaatlerinden öne almaları gerekir. Zira bu kulübün bu hale gelmesinde her birinin ayrı ayrı büyük sorumlulukları vardır.
    
Sonuç olarak genel kurula kadar bu köprünün altından daha çok sular akacaktır. Gelişmeler umarım Trabzonspor lehine olur biz de düşüncelerimizi yazmaya devam ederiz. Akhisar’da oynanan futbol ve alınan üç puanda emeği geçen herkesi kutluyorum. İyi haftalar.