Sadri Şener bu yönetimi topa tuttu habire veryansın ediyor. Yapılan yanlış transferleri söylüyor ‘doğru’ diyoruz. Yönetim 9 kişiye inmiş ‘Bu kadar az kişiyle Trabzonspor yönetilmez’ diyor ‘doğru’ diyoruz. ‘Muharrem Usta gelirken çok vaatlerde bulundu fakat hepsi yalan çıktı’ diyor ‘doğru’ diyoruz. ‘Mali ve ekonomik tabloyu bilmiyorum’ diyor ‘buna ben yalan söylüyorsun’ Sadri bey derim. Bu kulübü sen yok denecek kadar az borçla aldın 180 milyon lira gibi büyük bir yükün altına sokarak bu batışın ilk mimarı sen değil misin? Senden sonra ise İbrahim Hacıosmanoğlu aynı yanlışı yapmadı mı? Şimdi batırdığınız ‘Trabzonspor’u yanlış yönetiyorlar’ diye bu yönetimi suçlamanız sizi hiçbir zaman aklamaz. Sizden sonra İbrahim Hacıosmanoğlu ondan sonra Muharrem Usta bu güzelim kulübümüzü batırmıştır. Siz üç başkanın günahı çoktur, sizler bu vebalin sahiplerisiniz. Sizler suçlu aramayın, eğer arıyorsanız aynaya bir bakın. Çünkü aynalar asla yalan söylemez. Sizi bu camia asla affetmeyecektir.

Rıza Hocanın Gafları

Meşhur bir laf vardır ‘Körle yatan şaşı kalkar!’ diye. Bizim Rıza hoca da başkanımızdan alışmış olacak ki başladı falsolu sözler söylemeye. Dün söylediğini bugün inkar edip ben böyle demek istememiştim, beni yanlış anladılar gibi hocanın ne yapmak istediğini anlamak zor değil. O da ‘Usta’ moduna girmiş demek ki. Sevgili hocamız Rıza beyle ilgili bir iki not düşmek istedim. Sen bu takıma kefilim demedin mi? Bu kadroyla zirveye oynarız demedin mi? Bizler şimdiye kadar sana hep destek verdik, övdük sesin çıkmadı. Peki şimdi yaptığın yanlışlardan dolayı seni eleştirince hemen tavırlı konuşmalar yapmaya başladın. Bak Rıza hoca şunu iyi bil ki Trabzonspor’da belki de en az eleştirilen hoca sensin… Onun için sesini çıkartma da görevini yap. Hatalı herkes eleştirilir, buna sen de dahilsin. 15 maçı kötü oyna bir maçı iyi oynadın hep iyi olanı söylüyorsun. Bu bahaneleri bırak artık Rıza hoca. Bir maç yenilmeyle bir şey olmaz diyorsun, ikinci yarı maçlarına bak bakalım kaç kayıp puanımız var. Kaybedilen puanları başka bir hocayla mı kaybettik? Sen de başladın gaf üstüne gaf yapmaya. Geldiğin zaman bana 20 gün verin bu takımı oturturum dedin, sonra devre arasını işaret ettin. Bugün de Akhisar maçı benim ilk maçım olacak diyorsun. Ben transfer istemedim, beni yanlış anladılar diyorsun. Peki golcü, kanat oyuncusu, stoper isteyen başka hoca mıydı?
 
Efsanelerin Hataları

Biz efsaneler yaptığımız yanlışlardan dolayı camianın gözünden bile düşmeye başladık. Nedenleri ise biz de hep küçük hesaplar yaptık. Trabzonspor’u yönetenlere karşı dik duramadık. Trabzonspor’da nasıl görev alırım da maaşa bağlanırım diye düşündük. Kulübümüzü rant olarak gördük ondan nasıl faydalanırız diye düşündük. Seçimlerde birlik içinde olamadık. Başkan adayları da bundan yararlanıp bazı arkadaşlarımıza iş vaadinde bulunarak onların zaaflarından yararlanıp bizi birbirimizden ayırıp aramızı bozmaya kadar gitmişlerdir.  Bazı arkadaşlarımız da benlik sevdasına bunlara çanak sokmuştur. Ama maalesef bunları yapanlara bizler ön ayak olarak efsaneliğimizi küçük rakamlar ve iş için ayaklar altına alıyoruz. Bundan dolayı da bizlerin zaaflarını bilip, bizleri kullanmaya çalışıyorlar. Yazık.. Trabzonspor’un adını dört büyük takım arasına yazdıran bizlere yazık, çok büyük işler yaptık. Ama maalesef küçük hesapları düşünmüşüz. Onun için de Trabzonspor’un bu zor günlerinde ona faydalı olamamak şahsen beni çok üzüyor. Bakın bu söylemlerim bütün efsaneleri kapsamaz, kendimizi çoğul olarak eleştirdim. Herkes kendini bilir benim kendimi bildiğim gibi. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
 
Vaatler Ve Yanlışlar

Herkes diyecek ki yahu suçlu hep teknik adamlar mı? Ersun’u eleştirdiniz, şimdi Rıza’yı eleştirip yerden yere vuruyorsunuz. Peki yönetimin, oyuncuların hiç mi suçu yok? Biz suçlu değil hata yapanları eleştiriyoruz. Bunların ilk hatası, hata üstüne hata yapan başkandır. Yanlış insanlarla istişare ederek hep yanılmıştır. Futbolu bilmediği için Trabzonspor’u hep yanlış yönetmiştir. Ağzından hiç doğru söz çıkmamıştır. Önce dürüst olmak lazım. Bakın Trabzonspor’da neler oluyor, bunun içinde onlar Trabzonspor’u sabote ediyor ellerinden geleni sahaya yansıtmıyorlar. Mutsuz olan oyuncular, hocalarını bile kale almayıp onu saymıyorlar. Takım içerisinde gruplaşmalar var. Futbolcuların birbirine sevgisi, saygısı kalmamış. Herkes bildiğini okuyor. Bunların yanında gariban personelin iki aydır maaşı verilmiyor. Tabii olarak bu söylentiler bir de futbolcuları etkiliyor. Bakın bu başkanın olağanüstü genel kurul kararını alış tarihi bile manidardır. 20 Nisan’daki ödemelerin toplamı tam 150 milyon civarında. Bunu da gelecek yönetime yüklemiş oldu. Ama bu hazin tabloyu bilip de Trabzonspor’a kim talip olur diye düşünüyorum. Yalan dolanla insanların günahına yüklenmiş oldunuz.
 
Hekimoğlu’na Destek Verelim


Trabzonspor’a kim talip olacak diye herkes merak içerisinde. Tabii olarak herkesin de beklediği geçen dönem seçimi kaybeden Celil Hekimoğlu’nun bu takımı almasından yana. Peki bu acı tabloyu bilen birisi Trabzonspor’a talip olur mu? Ben şahsen bu zorlukları aşması gereken kişiye siyasilerin de destek vermesi bunun yanında tüm camianın maddi manevi destek olması gerektiğini düşünüyorum. Bakın bizim siyasilerimiz Muharrem Usta’yı destekledi ve Trabzonspor’u ona teslim ettiler. Bunun yanında maddi destek de verdiler. Peki bu kadar destek verdiğiniz Usta ne yaptı? Kulübü batağın içine soktu. Tüm Trabzon halkı da aynen şunu dedi; AK Parti hükümeti Muharrem Usta’yı destekledi o da Celil Hekimoğlu’na karşı seçimi kazandı fakat Trabzonspor’u kaybetti. Şimdi sizlere sesleniyorum ey siyasetçi kardeşlerim; aynı şekilde siyaset yapmadan, maddi ve manevi olarak Celil Hekimoğlu’nu da desteklemelisiniz. Muharrem Usta’yı getirerek büyük bir hata yaptınız ve Trabzonspor’a zarar verdiniz. Şimdi doğruyu yapın da sizi kucaklayalım. Bunu benim gibi tüm Trabzonsporlular da böyle istiyor. Bunun yanında Onursal Başkanımız ve diğer eski başkanlarımızla birlik ve beraberlik içinde olalım. Kulübümüze maddi-manevi destek vermemiz gerekir. Bu gibi birlik çağrıları bizi dışarıdaki rakiplerimize karşı bir bütünlük içinde olduğumuzu da göstermiş olur. Sevgili Celil Hekimoğlu da eğer bu işe gönüllü ise eski büyük başkanlarımızı ziyaret ederek onların da desteğini almış olur. Trabzonspor hepimizindir, onu hep birlikte sahiplenmeliyiz.